2020-07-07 10:00

Bădălău - „sforarul” premierului Dăncilă?

 |  16:31
Bădălău - „sforarul” premierului Dăncilă?

Pentru şeful pesediştilor giurgiuveni, Niculae Bădălău, eşecul PSD în scrutinul de duminică ar însemna accederea în funcţia de preşedinte executiv al partidului.

Mai sunt doar câteva zile până la alegerile de duminică, iar spiritele sunt extrem de încinse în mediul politic. Se vorbeşte mult despre o înfrângere a PSD şi, implicit, despre o debarcare a lui Dragnea din fruntea partidului.

Pe acest fond, unii îşi fac, deja, planuri pentru ce va urma după 26 mai în interiorul PSD. Iar printre aceştia se numără şi şeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, cel care, până mai ieri, era unul din criticii vehemenţi ai lui Dragnea (fiind unul din semnatarii celebrei scrisori).

Între timp, „răsplătit” cu portofoliul de la Economie, Bădălău nu l-a mai contestat – cel puţin, nu public - pe Dragnea, dar acum întrevede o ocazie de a prelua frâilele PSD la nivel naţional.

Se pare că acesta se laudă, deja, primarilor şi apropiaţilor săi că, după alegerile de duminică, el va deveni preşedinte executiv al PSD. Asta pentru că Dragnea va fi „debarcat”, în locul său urmând a fi numită premierul Viorica Dăncilă, cea care, acum, este preşedinte executiv al partidului.

În aceste condiţii, Bădălău este sigur, deja, că funcţia de preşedinte executiv îi va reveni lui.

Dacă este aşa, înseamnă că este la fel de sigur şi de înfrângerea PSD în alegeri şi, implict, de debarcarea vechiului său „prieten”, Liviu Dragnea.

Rămâne de văzut dacă aceste calcule politice ale lui Bădălău se vor dovedi, până la urmă, corecte.

foto: agerpres.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
24 Mai 2019

psd a ajuns otreapa gastilor tiganesti care se pisa pe ideologia pcr
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz