2019-10-18 21:52

Bădălău, umilit de Dragnea la Senat

 |  00:57
Bădălău, umilit de Dragnea la Senat

La începutul anului trecut, secretarul general al Senatului, controversatul Ion Vărgău, avea un birou spațios și elegant la P1, în Palatul Parlamentului, chiar în apropierea președintelui acestui for legislativ, Călin Popescu Tăriceanu.

La acea vreme, baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, era vicepreședinte al Senatului și, totodată, președinte executiv al PSD, fapt pentru care a pus ochii pe biroul luxos și spațios al lui Vărgău. Ca atare, l-a trimis pe Vărgău într-un birou undeva pe la etajul VII al Parlamentului și s-a mutat el în biroul acestuia. Dar, imediat după deschiderea sesiunii parlamentare din februarie 2018, Bădălău a zburat din funcția de vicepreședinte al Senatului, dar și din cea de președinte executiv al PSD.

Așa că, potrivit informațiilor noastre, Dragnea i-a dat ordin lui Vărgău ca biroul lui Bădălău, de la P1, să îi fie cedat lui Adrian Țuțuianu, iar baronul de Giurgiu a fost mutat într-o chicinetă undeva pe la ultimele etaje ale Palatului Parlamentului, folosită anterior de femeile de serviciu. Vărgău s-a conformat dispoziției lui Dragnea și, astfel, Bădălău a ajuns să aibă un birou mai minuscul, fapt pentru care nici nu prea trece pe acolo și nici nu vrea să i se pună numele pe ușă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray