2020-08-09 21:06

Băsescu, Blejnar şi Florea ştiu că trăieşte Codruţ Marta!?!

 |  18:11
Băsescu, Blejnar şi Florea ştiu că trăieşte Codruţ Marta!?!

Un mesaj venit taman din ţările calde va da fiori reci spinărilor escrocilor fiscali în frunte cu evreul fugar Elan Schwartzenberg. Dar staţi, că asta nu este tot! Şi cocoaşele celor care le-au oferit protecţie evazioniştilor la cel mai înalt nivel vor fi scărmănate: Sorin Blejnar - ex-şeful ANAF şi Sorin Florea - fostul şef adjunct al defunctei Gărzi Financiare. Mesajul primit de Bursa Zvonurilor este următorul: trăieşte Codruţ Marta (foto)! Ei bine, informaţia sosită din ţările calde nu este atât de laconică. Să detaliem!

După cum se ştie, Codruţ Marta este dat dispărut de soţia sa, prostituata Andreea Marta, de mai bine de doi ani, iar Elan Schwartzenberg, cel care l-a văzut ultimul în viaţă pe Codruţ, a fugit, ca un evreu escroc ce se respectă, în bombardatul Israel. Între timp, Sorin Blejnar, fostul şef al lui Marta, este umărit penal în mai multe dosare, dar şi într-unul de evaziune fiscală uriaşă cu produse petroliere. În schimb, Sorin Florea se plimbă nestingherit prin lume, fie la vânătoare, fie pe la diferite fonduri de investiţii scandinave, fie pe la o locaţie din zona Padina unde îşi constuieşte un motel.

Dar ce nu se ştie şi vă dezvăluim noi aici este faptul că înainte de dispariţia lui Codruţ, cei trei escroci - Marta, Blejnar şi Florea - au avut acces la dosarele lucrate de SRI. Astfel, Marta, Blejnar şi Florea au primit un time-aut ca să-şi studieze dosarele de la SRI, să vadă ce dovezi există împotriva lor şi să se replieze într-o apărare beton înainte de depunerea lor la DNA. (Evident că agenţii SRI care au întocmit dosarele au turbat când au aflat de această faptă ilegală.)

Revenim la ce se ştie! Codruţ Marta s-a dat dispărut şi este căutat de ochii lumii cu Interpolul, Sorin Blejnar se laudă la televizor cu dosare penale şi lasă să se înţeleagă că Marta este mort, iar Sorin Florea nu are, încă, o poveste spectaculoasă pentru DNA.

Iată ce nu se ştie şi vă spune noi: Codruţ Marta s-a arătat extrem de nervos în ultimele luni - un mort enervat la culme nu a văzut nici dracu’ - şi, pe diferite canale, le-a reproşat lui Blejnar şi Florea că el este cel mai dezavantajat de situaţie, că în timp ce ei sunt în libertate şi se bucură de banii strânşi ilegal pe cârca lui, el trebuie să stea ascuns, să nu mai tragă liniuţe de pe torsul fetelor patronate de Andreea şi să se mulţumească cu o lungă perioadă de abstinenţă sexuală. Marta le-a mai spus că nu-i fair-play şi că dacă nu vor remedia situaţia va lua măsuri ce se vor dovedi dramatice pentru Blejnar, Florea, Schwartzenberg etc.

Revenim la ce se ştie! Pe perioada când escrocheriile cu TVA au atins cote uriaşe, preşedintele Traian Băsescu, în urma unui raport SRI, a decis ca în CSAT să se formeze un Grup de luptă împotriva evaziunii fiscale din care ANAF, în frunte cu şeful său Blejnar, să nu făcă parte!

Ce nu se ştie şi vă spunem noi este următoarea informaţie: Codruţ Marta a reuşit să ia legătura cu Traian Băsescu, iar preşedintele i-a promis imunitate dacă se întoarce în ţară în octombrie. Oare cine ştie de ce tocmai în octombrie trebuie să revină Marta la viaţă şi să toarne, să toarne, să toarne...?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-30Parerea ta...

HOOPA- TOPA, PENELOPA!
28 Iul 2014

Mama mia! Se poate acorda imunitate unui infractor, numai sa TOARNE, toarne....laturi, in capul cui trebuie DAR sa-l spele (pana-l albeste) pe cel pe care ar trebui....:)
HASSID
29 Iul 2014

1. Eretz Israel nu este „țară caldă” ! 2. La căsuța lui Elan nu s-ar putea ascunde nimeni fără să știe „serviciile” israeliene.. 3. S-a primit vreo negație oficială de la autoritățile israeliene că s-ar ascunde Codruț pe teritoriul Țării Sfinte ?
TARE HASSID
29 Iul 2014

De unde ai dedus tu ca Marta e în Israel la Elan acasă? E clar că nu din text. Dacă tot ştii ceva, de ce nu ne împărtăşeşti şi nouă?
SPAGULESCU BANEL
29 Iul 2014

Ahhh, spaga, dulce mita si foloase foarte cuvenite...bani muuuulti :asta doream!
THE HIM
02 Aug 2014

Ia sa vedeti cum incep sa se ascunda acum!Un pic asa,sa nu mai stie nimeni de ei.Dar cum?Distragerea atentiei a fost si ramane cea mai buna metoda!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz