2020-08-15 22:58

Băsescu va candida pentru diaspora

 |  19:55
Băsescu va candida pentru diaspora

Umblă vorba prin târg că fostul președinte, Traian Băsescu, va candida din partea PMP la Senat, pe un loc din circumscripțiile de diaspora. Este posibil chiar pe Republica Moldova. La fel și Eugen Tomac, basarabean de origine, dar pentru un loc în Camera Deputaților. Printre contracandidații lor în lupta pentru circumscripțiile pentru care vor vota românii din străinătate se vor număra liberalii Viorel Badea, pentru Senat, iar la Camera Deputaților, Victor ionescu și Marian Zlotea.

Locurile de parlamentari pentru diaspora sunt considerate, se pare, ca eligibile de unele formațiuni politice, în primul rând PNL, dar iată că și Băsescu vrea să meargă la sigur. Dimpotrivă, PSD le consideră pierdute deja, după cum se vorbește în partidul lui Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-25Parerea ta...

SYKTYR, FLEGMELOR!
12 Aug 2016

VĂ MERITAȚI SOARTA, LEPRELOR, PT. CĂ VĂ MERITAȚI UNII ”PĂ” ALȚII, SCÎRNĂVIILOR! PRAFUL ȘI PULBEREA SĂ SE ALEAGĂ ”DĂ” VOI ȘI ”DĂ” SĂMÎNȚA VOASTRĂ, GUNOAIE GENETICE CARE V-AȚI DISTRUS PROPRIA ȚARĂ! AMEN!”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI.”
COSTICA
12 Aug 2016

Unde sunt dosarele lui Basescu? NANA..nimic.....FLOTA ...s-a prescris...CASA DIN MIHAILEANU...nimic.. etc. nimic...Pentru unii muma pentru altii ciuma....ASTA E ROMANICA.......
CONSTIINTA STRICATA
12 Aug 2016

Sa arzi in zmoala cu curvele tele , magarule parsiv
CROCODILUL FLAMAND
12 Aug 2016

SUGEA LICURICIUL>>>>>>>ADICA MAFIA IMOBILIARA CU SILBERSTEIN SI PRINTUL P(A)ULICA.....IAR UDREA LA PARIS
UN ROMAN SATUL DE BASESCU
12 Aug 2016

DE CE NU PLECI DEFINITIV IN MOLDOVA DOMNULE FOST PRESEDINTE. NU MAI AVEM NEVOIE DE DUMNEATA. AI FACUT MULT RAU PENTRU ROMANIA. CHIAR NU INTELEGI CA MAI BINE ITI VEZI DE NEPOTI SI NE LASI PE NOI IN PACE. RAU MAI ESTI ...PACAT ...
ANONIM
13 Aug 2016

In ceea ce priveste activitatea politica a lui Traian Basescu considerati ca e de remarcat "perseverenta" ? Considerati, de asemenea ,ca inscrierea pentru o candidatura prin care sa ii reprezinte pe cei din strainatate ii va "mobiliza" pe votantii din strainatate ca atunci cand fusera niste alegeri pe care s-ar fi anuntat ca le-ar fi castigat cu voturile celor care ar fi votat in strainatate ? Cum comentati propunerea unora de a se deschide peste 400 de noi sectii de votare, in strainate, cu "asemenea oferta electorala", propunere facuta cand mai sunt cateva luni pana la alegeri ?
CORIN
16 Aug 2016

DORESTE ASA CEVA PENTRU CA NU MAI SUNT ALEGATORI IN ROMANIA SA-I VOTEZE PE DOMNIA SA. A FACUT MULT RAU PENTRU ROMANIA. MAI BINE MERGE IN MOLDOVA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz