2020-07-03 20:30

Bătaie mare pentru șefia Ministerului Turismului

 |  12:54
Bătaie mare pentru șefia Ministerului Turismului

Atacurile din ultima perioadă, declanșate de către patronatele din turism păstorite de omul de afaceri libanez Mohammad Murad, împotriva ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, sunt departe de a se fi încheiat.

Însă, un lucru este cert: se dorește schimbarea ministrului Bogdan Trif. În acest sens, Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a declarat recent că Trif nu cunoaște domeniul turismului și ar fi mai potrivit, poate, la Ministerul Mediului, sector în care a lucrat anterior. “Domnul ministru Trif este total absent și singura sa preocupare este să schimbe permanent organigrama în interiorul ministerului și să facă tot posibilul că să-l multumească pe șeful partidului. În rest, el nu face absolut nimic", a precizat Murad.

Totodată, președintele FPTR a propus fie desființarea ministerului, fie înlocuirea lui Trif cu un ministru care să aducă plus-valoare. Potrivit informațiilor, noastre, fotoliul lui Trif este râvnit de către actualul secretar de stat din Ministerul Turismului, Cristina Ionela Târteață, “botezată “ Barby” de cei din turism, despre care se spune că este în relații foarte bune cu Mohammad Murad, dar mai ales cu o apropiată foarte dragă liderului PSD, Liviu Dragnea. Reprezentanții patronatelor din turism au precizat, pentru PUTEREA, că Trif trebuie demis, iar la ora actuală “sunt mai multe persoane din domeniul turismului foarte bine pregătite și cu mare experiență, care pot ocupa, oricând, fotoliul de ministru al Turismului - precum Lucia Morariu, Alin Burcea, Anca Nedea, Răzvan Pârjol, Dragoș Anastasiu sau Călin Ile -, dar decizia îi aparține lui Liviu Dragnea”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz