2020-01-27 13:45

Blat Udrea-Ponta?

 |  17:44
Blat Udrea-Ponta?

PMP a anunţat săptămâna trecută că le recomandă membrilor şi simpatizaţilor ca în turul doi al alegerilor prezidenţiale să voteze anti-Ponta.

Între timp se pare că s-a schimbat schimbarea. PMP îşi îndeamnă electoratul, prin reţelele de comunicare internă, să adopte o "stare de neutralitate". Bursa Zvonurilor a aflat ştirea de la unii membri fondatori ai fundaţiei şi partidului lui Băsescu, dar nu a reuşit s-o confirme de la oamenii din teriroriu. Om trăi şi om vedea, însă ar fi prea urât din partea doamnei Elena Udrea (foto). Iar pentru PMP ar însemna dispariţia înainte să-l preia Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-13Parerea ta...

ANONIM
13 Noi 2014

DEALU-I DEAL ȘI VALEA-I VALE, COURVA-I COURVĂ PÎNĂ MOARE! (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”) VĂ MERITAȚI SOARTA, GUNOAIE GENETICE!
NU ESTE NICIUN BLAT
13 Noi 2014

Nu este niciun blat intre Ponta si Udrea. daca nici ea nu l-a atacat in campanie atunci cine? De la Ionannis n-am auzit o data sa-l critice pe Ponta. Sa fiu in locul Elenei Udrea a d-lui Basescu as anula votul deoarece cei din ACL au adus la guvernare pe Ponta si PSD, corect? Cei de la ACL au participat la suspendarea Presedintelui, la martea neagra, corect? Cum sa voteze cu un USL mai mare? Sa fiu in locul lor as anula votul,asta fac si eu ca votand de dreapta. Poporul il merita pe Ponta din plin. Atunci sa le dam Ponta pana se satura!
CUNOSC NUMELE PRESEDINTELUI
13 Noi 2014

Este foarte urat nu din partea Elenei Udrea, ci a vostra de la Puterea, ca bagati batzul prin gard ca sa intaratati si mai rau dulaii : de ce ati postat poza aceea in care apare si Traian Basescu? Mm? Daca e sa fiti impartiali, aratati asta poporului care va citeste! Nu este vorba de nicun aranjament cu Ponta Naum sau cu sasul Johannis, fiindca amandoi sunt aceeasi marfa : de proasta calitate! Votantii Elenei Udrea au inteles cu precizie mesajul si vor sti ce sa faca cu stampila...sa nu uitam ca sunt in joc 500.000 de voturi care pot inclina oricand balanta succesului...eu stiu cine va castiga fiindca STIU CUM SA VOTEZ!!!
BLATUL POOLII!
13 Noi 2014

NU e niciun blat, doar ca parashuta blonda trage sperantze ca, daca nu-l mai ataca pe viitorul presedinte , dl. PONTA, va fi iertata de fraudele masive comise de ea si gashca ei, basista. Dar, CANCI, NU va fi iertata si va face parnaie, in pofida a ceea ce abereaza autorul dar si voi, inclusiv Crocodilul bashit!
ION IONESCU
15 Noi 2014

cine este doamna Udrea?o tradatoare!nu stiu daca Traia Basescu stie de aceasta tradare?.Acest tur 2 ca trebui sa respectam dreapta politica,este singura credinta.Daca va castiga criminalul si aurolacul de Ponta,ne meritam soarta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine