2020-07-07 00:00

Cârciumarul de la Protecția Consumatorului se visează deputat de Botoșani

 |  15:05
Cârciumarul de la Protecția Consumatorului se visează deputat de Botoșani

Către sfârșitul anului trecut, PUTEREA a anunțat că premierul Ludovic Orban a numit un nou președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), în persoana lui Eduardt Cozminschi, susținut și promovat de PNL Botoșani, fieful natal al vicepremierului Raluca Turcan.

Numirea acestuia a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe cei din Botoșani, întrucât acesta era cunoscut doar de către cei care frecventau bodega sa, „La căruță”, de lângă piața centrală din municipiul Botoșani. Dar, la ceva timp după instalare, Cozminschi a făcut o mișcare care a surprins județul de unde provine. Prima acțiune de control pe care el a coordonat-o, în calitate de președinte ANPC, a fost în urmă cu vreo două săptămâni la restaurantele din municipiul Botoșani și din zonele apropiate, în special la acele localuri controlate de oameni ai PSD.

A ieșit un scandal de pomină, mai ales că el privea râzând din stradă, sau din mașină, cum echipele de control intrau și verificau locațiile vizate. Practic, a vrut să le arate patronilor de restaurante din oraș că el este jupânul și că vor avea de furcă cu el. Potrivit informațiilor noastre, prin aceste raiduri în cârciumile din Botoșani, Eduardt Cosminschi nu urmărește atlceva decât să se știe cât de cât de el prin zonă, pentru că la toamnă vrea să candideze pe loc eligibil pe lista PNL Botoșani la Camera Deputaților.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz