2020-08-04 22:52

Carmen Dan vrea să-l demită pe șeful Poliției Rutiere pe motiv de…Claudiu Manda

 |  14:26
Carmen Dan vrea să-l demită pe șeful Poliției Rutiere pe motiv de…Claudiu Manda

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a pregătit o mutare surpriză la nivelul unei structuri importante a Poliției Române, ca urmare a unor presiuni politice.

Potrivit informațiilor noastre, Carmen Dan i-a cerut să demisioneze șefului Poliției Rutiere, chestorul Florentin Brăcea, pe motiv că nu își poate controla oamenii din subordine. Practic, lui Brăcea i se reproșează că n-a gestionat bine situația senatorului PSD Claudiu Manda, care a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu 125 km/h în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu. Numai că, ceea ce se știe mai puțin este faptul că un lider PSD din sud a fost cel care a pus serios umărul la suspendarea permisului lui Claudiu Manda, iar șeful Poliției Rutiere Giurgiu, comisarul șef Mihai Popescu, știe bine acesta amănunt. Deocamdată, Carmen Dan nu-l poate demite pe chestorul Florentin Brăcea pentru simplul fapt că acesta este în concediu medical, așa că șeful Brigăzii de Poliție Rutieră București, comisarul șef Victor Gîlceavă mai are ceva timp de așteptat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

ETERNUL MăSCăRICI DE SERVIC
06 Iun 2019

„Niciodată nu vor fi respectate legile într-un stat, unde nu exista frica de pedeapsa.” Exemplu viu: Carmen Dan - 10 August ( AN CENTENAR )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz