2020-08-13 06:35

Câte ceva despre candidatul ”Tianu”

 |  17:51
Câte ceva despre candidatul ”Tianu”

A venit vremea anunțurilor intențiilor de a candida la primării. Numai săptămâna asta, Bursa Zvonurilor a aflat că fostul ziarist Ovidiu Zară ar vrea să ocupe fotoliul eliberat de Piedone, iar Adrian Thiess și Sebastian „Tianu” Burduja se gândesc să candideze la Primăria Generală. Cel din urmă, care este mai puțin cunoscut, își va face și partid, susținut de Fundația Caesar, în scurtă vreme. El este fiul lui Marinel Burduja, fost Prim Vice-Președinte al Raiffeisen Bank. Tatăl a lucrat înainte de ’89 în comertul exterior, apoi a cochetat cu politica o vreme, fiind deputat (independent spune el, din partea FSN spune site-ul Camerei Deputatilor). Marinel a făcut parte, zice gura târgului, din anturajul lui Dan Voiculescu.

Sebastian Burduja este membru fondator al Ligii Studenților Români din Străinătate. Pentru a ne face o idee despre această Ligă, să ne întoarcem cu câțiva ani în urmă, atunci când s-a lansat LSRS. Evenimentul s-a “desfășurat sub cele mai bune auspicii, într-o atmosferă destinsă dar elegantă, și în compania unor importante personalități ale vieții publice din România” (dupa cum ne anunța site-ul asociației) și la care au participat “invitați de marcă, de la Vicepreședintele Senatului României, Ministrul Educației și trimisul special al Ministrului Afacerilor Externe, la reprezentanți ai mediului de afaceri (NNDPK; ASESOFT; Raiffeisenbank), ai mediului neguvernamental (Fulbright, CampusFrance, Strada32, FACIAS) ș.a.m.d.”.

Sa clarificam cine au fost participanții “la acest eveniment unic in viata mondena bucureșteană”:

Vicepreședintele Senatului României: Dan Voiculescu

Ministrul Educației: Ecaterina Andronescu, senator PSD.

Trimisul special al Ministrului Afacerilor Externe (Cristian Diaconescu, PSD la acea data) Dumitru Preda, Director al Direcției Originarii din România din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Tatăl lui Dragoș Preda, vicepreședinte LSRS.

Reprezentant al mediului de afaceri: Marinel Burduja, Prim Vice-Președinte al Raiffeisen Bank.

Alt “invitat de onoare”: Mihai Gâdea, Directorul Televiziunii „Antena 2” si jurnalist cu “reputație”.

Mircea Chelaru, general în rezervă, fost șef al Marelui Stat Major, fost președinte PUNR, fost vicepreședinte al Partidului.

E suficient ca să vă faceți o părere despre candidatul „Tianu”? Dacă nu, Bursa Zvonurilor mai are marfă!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-14Parerea ta...

EEE
16 Iun 2016

eeerrrrrr
NU CONTEAZA
16 Iun 2016

Asa ceva nu se poate, cat tupeu sa ai, cu asemenea radacini nesnatoase si cu asemenea asistenta la lansare ? Pai cine o sa puna botul ? Doar nestiutorii, dar aia sunt putini... Mai bine de o mie de ori Marian Munteanu, macar asta a fost bagat in coma de prietenii lui Voiculescu, Andronescu, Gadea, etc...
LEVST.
15 Apr 2018

De ce aleg in fiecare zi sa raman in Romania de Sebastian Burduja, fondator PACT( ziare. com)"...Si eu am plecat. Am stat aproape 12 ani in SUA, am studiat acolo..."_____-------______Un articol "traznet", lacrimogen si dramatic, in care "dragostea de tara " este agatzata si pe frangia de rufe...Individul are tupeu si determinare, vrea sa ajunga in varf, pentru ca acesta a si fost motivul pentru care a studiat in strainatate( sa-i dea importanta) si apoi s-a intors in Romania, insa aceasta intoarcere a fost destul de precipitata, dupa un scurt sejur in campul muncii, stresanta si obositoare, asa ca -normal- s-a intors in Romania, unde realmente NU FACE NIMIC, doar palavrageste si incearca sa recruteze membri cotizanti pentru organizatia lor, in general a noailor neonomenclaturisti, unde este cooptata si beizadeaua lui mugur isarescu, o alta "femeie a muncii"... Ca deobicei in "articolele" sale, individul este lacrimogen si dramatic,insa NICIODATA nu spune care este calea de urmat, pentru a scoate Romaniaa din mocirla...Si nu o spune, pentru ca singura cale rezonabila si cu rezultate( o stie si el, dar ii zbarleste parul pe el), este bagarea la puscarie a cateva mii de indivizi, intre care face parte si tac-so , inclusiv taierea oxigenului spre beizadelele parazitare, prin confiscarea totala si extensiva (deci si a colateralelor) a averilor acestora...Iar acest lucru nu o sa-l faca ei NICIODATA, singura sansa este intoarcerea la Monarhie , NUMAI cu aport Englez, si importul a cateva mii bune de specialisti in toate domeniile, cel mai bine romani care au plecat din tara de nevoie (nu ca el , cu milioane in buzunar), au muncit din greu si au ajuns cineva in domeniul lor...Numai asa Romania mai poate fi salvata...
LEVST.
15 Apr 2018

Principele Nicolae, soţia sa şi 23.000 de elevi au colectat deșeuri din plastic.(...)_____-----______Cred ca a cam trecut si vremea acestor actiuni foarte. foarte populiste, adica datul de pomana din marar si chimen, asa a facut si ex-regele mihai, a revenit in tara cu haine second-hand si sticle de ulei aproape de expirare, in loc sa revina cu un guvern gata format in si din diaspora si macar cu 2-3 duzini de investitori seriosi... Practic acest "print" este varianta "ailalta" a lui burduja(de mai jos), prin actiuni care nu-i costa nimic, vor sa acceada laa putere, este f. posibil ca cei doi( sau cei ca ei) chiar sa se intalneasca , undeva, candva, la varf, sau -dimpotriva- in sacii de gunoi ai istoriei...
LEVST.
16 Apr 2018

vezi mai sus cine a participat la eveniment, toti pesedeii, in par, iar chelar a fost insasi mircea, " care vine , vine'n lupta, lenevia ingrozitoare... " / Si cu un lant gros si bila, agatzate de picioare!". Asa ca ," spune-mi cu cine te adunni, si chiar tzancii, vor spune ce hram porti!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz