2020-07-04 15:29

Cine a ajuns să conducă, de fapt, CFR Călători

 |  13:31
Cine a ajuns să conducă, de fapt, CFR Călători

PUTEREA a semnalat de mai multe ori faptul că actualul director general interimar al CFR Călatori, Dan Marian Costescu, impus și susținut de Vasile Blaga și Emil Boc, conduce compania „prin vorbe” și prin delegare de competențe.

Acest mod de a manageria compania „prin alții” a condus la o birocrație incredibilă la CFR Călători, dar și la o situație unică în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Toate documentele companiei, care ar trebui să fie avizate și semnate de către directorul Dan Costescu, dar nu se întâmplă așa pentru el nu semnează, sunt vizate de către consiliera sa personală, Raluca Manciu. Dar cum aceasta habar nu are de bucătăria internă a companiei, pe toate documentele scrie „Rog verificați” sau „Rog punct de vedere”. Practic, prin această metodă de a pasa răspunderea și de a lasa decizia pe mâna unei consigliere - care se pricepe, cel mult, la plimbat „ursul” pe la televiziuni, adică pe Dan Costescu -, compania CFR Călători a ajuns să funcționeze de câteva luni doar din inerție. De ce? Pentru că ministrul Transporturilor, Lucian Bode, n-are curaj să-l perturbe din „laborioasa” activitate managerială pe Dan Costescu ca nu cumva să se supere „buldogul” Blaga, cel care l-a impus pe Costescu și la CFR SA, dar și ca ministru al Transporturilor în cabinetul Cioloș. Trebuie precizat că Raluca Manciu l-a consiliat pe Costescu și când acesta era ministru al Transporturilor, și a făcut-o așa de bine că Cioloș a fost obligat să-l demită pe repede înainte, până nu era prea târziu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21Parerea ta...

NELU ADAM
14 Mai 2020

POATE ÎL CONSILIEAZA PE ALTE DOMENII SAU CUM " TRAGE" LOCOMOTIVA TRENUL ÎN GARA, ORI CUM SE NUMARA BULOANELE SI TIRFOANELE SEARA PE LA APUS, SAU CUM SE INCHID USILE LA VAGOANE, ETC. SI MIE IMI SURÂDE O CONSILIERĂ DE ASTA. CÂT DESPRE CALE FERATA N- ARE COSTESCU NICIO TREABA. EL SUFERA DE LIPSA DE IMAGINE. CE BUN ERA BĂRBULESCU ACUM. ĂLA STIA CE E AIA CALE FERATA. RESTUL E APA DE PLOAIE.
VV SMART
17 Mai 2020

LA CALATORI A MAI FOST UNU PRETEN CU DANY MOTORETA E VORBA DE IOSKA DIR FACEBUK(ALINUK) SI SOMNOROSU LEON BAIETII NAU NICI O TREABA CU CALEA FERATA IMAGINEA PERSONALA CONTEAZA PT EI E DEZASTRU DATORIILE AU CRESCUT DE CATEVA ORI SE FAC ACHIZITII LA GREU DAR ECHIPA LUI DANY M FARA PIX ,,EXCELEAZA" CONDUCE ORAL TOATE ASTEA SE DECONTEAZA DE DL MINISTRU EXISTA CINEVA CARE VEGHEAZA SI ESTE FOARTE ATENT LA PUNGA STATULUI VINE EA SI ZIUA DECONTARII CHIAR IN DOUA ZECI DOUA ZECI %#
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz