2020-08-15 23:17

Cine ar putea fi noul ministru de Interne

 |  11:59
Cine ar putea fi noul ministru de Interne

Zilele senatoarei PSD de Teleorman Carmen Dan, în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, sunt numărate, iar noua conducere a PSD deja negociază schimbarea acesteia.

Potrivit informațiilor noastre, baronii PSD de Constanța și Giurgiu, Felix Stroe și Niculae Bădălău, fac presiuni asupra premierului Viorica Dăncilă pentru ca în locul lui Carmen Dan să fie numit senatorul PSD de Constanța Tit-Liviu Brăiloiu. Trebuie precizat că senatorul de Constanța s-a remarcat în Parlament prin promovarea unui proiect de lege privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului și din administrarea Apelor Române, în domeniul public al județului Giurgiu și în administrarea CJ Giurgiu. Practic, prin acest proiect, se dorește preluarea bălții Ogrezeni-Grădinari-Bucșani în administrarea Consiliului Județean Giurgiu, condus de finul lui Bădălău, controversatul Marian Mina - mai cunoscut sub porecla de Scheletul -, în vederea realizării proiectului „Spațiu pentru pescuit sportiv și agrement".

De asemenea, Tit-Liviu Brailoiu a fost propunerea PSD pentru ocuparea funcției de ministru al  Românilor de Pretutindeni, dar președintele Klaus Iohannis nu a fost de acord cu această numire. Senatorul Brăiloiu este unul dintre cei mai bogați parlamentari, având trei terenuri intravilane în Eforie Nord și Mamaia, trei apartamete în Eforie Nord și o casă de 226 mp la Madrid. De asemenea, el deține ceasuri extrem de scumpe, care valorează aproximativ 300.000 de euro, plus bijuterii din aur și pietre prețioase de 80.000 de euro. El mai are opt conturi la diferite bănci unde deține peste 1.200.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-05Parerea ta...

ANONIM SCARBIT
06 Iul 2019

Mna... alta corcitura ce se da drept roman ca sa isi IA drept la ciolanel... un roman nu putea fi sef?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz