2020-07-08 02:21

Cine ar putea fi noul prefect al Capitalei

 |  11:21
Cine ar putea fi noul prefect al Capitalei

La ora actuală este o bătălie acerbă la nivelul PNL pentru ocuparea funcțiilor de prefect și subprefect, pentru fiecare post fiind 7-8 sau chiar câte 10 propuneri.

Una dintre cele mai mari bătălii se dă la nivelul Bucureștiului, unde sunt foarte multe propuneri, din care premierul Ludovic Orban va trebui să aleagă. Potrivit informațiilor noastre, cele mai mari șanse să devină prefect al Capitalei le are fostul consilier general PNL, din perioada 2012-2016, Horia Scarlat, în prezent director executiv la Poliția Locală București. Trebuie precizat că, la ora actuală, prefect al Capitalei este Marius Cristian Ghincea, un apropiat al cuplului Firea-Pandele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-15Parerea ta...

MIHAI
05 Dec 2019

Prefectul trebuie să fie unul dintre aceia care pe lângă o pregătire profesională foarte bună mai trebuie să fie și destul de curajos să se lupte cu mafia PSD-istă din Primăria Capitalei. Acest om este cunoscut în toată Primăria Capitalei cum s-a luptat cu oamenii lui Firea, ce curaj are, cât de vânat a fost de aceștia și cum a reușit să îi învingă. Este o propunere foarte bună, care bagă frica în toți PSD-iștii de la Voluntari. Felicitări PNL ...așa da.
CONSTANTIN N
05 Dec 2019

O propunere foarte bună. Îl cunos pe acest om. Ce a reusit să facă la Politia Locală este remarcabil. Îl iubesc majoritatea colegilor, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Un om foarte muncitor. Doamne ajută!
CORINA
05 Dec 2019

Frumușel foc gagiul, pare trecut prin viață. Ia să-l vedem ce poate..... Succes
UN COLEG
05 Dec 2019

Este un coleg extraordinar, un om foarte curajos. Îl respectă toți colegii. Felicitări PNL
MARCEL COCOș
05 Dec 2019

Ce dacă e băiat bun asta nu înseamnă ca este bun și prost. Nu pleacă ăsta de la politia locală pentru un amărât de prefect, la ce salarii au ăia acolo
MARIAN
05 Dec 2019

Îl cunoaștem FELICITĂRI PNL ... un tip de nota zece plus, așa da
VIOREL
05 Dec 2019

Daca inca este director la politia locala, asta inseamna ca se intelege foarte bine cu FIREA si ca prefect o sa lucreze foarte bine impreuna!
ION I.
06 Dec 2019

Felicitari! Si succes! Intradevar este un om bine pregatit si ar fi o alegere buna a PNL-ului.
MIHAELA
06 Dec 2019

Îl cunosc. L-am avut ca șef cu mulți ani în urmă, este un tip super. Îmi aduc aminte că atunci când a plecat erau oameni cu lacrimi in ochii. I-am urmărit evoluția, a muncit mult. chiar merită. Doamne ajută !
LUCIAN
06 Dec 2019

Succes Horia Scarlat! este un om de nota 10 ( Z E C E ). Toti cei care l-au cunoscut stiu asta!
EDME
06 Dec 2019

In farsit un candidat pregatit, care are experienta pe administratie publica, si cunoaste legislatia. Cred ca este singurul care va face diferenta! Activitatea lui ca si Consilier General a demonstrat asta . Felicitari PNL pentru alegere!
EDME
06 Dec 2019

Viorel, Domnul Scarlat este adversarul doamnei Firea deoarece oricat a incercat aceasta sa scape de el , nu a reusit, el castigand toate litigiile cu ea. Nu are cum sa se inteleaga deloc cu aceasta infractoare si nici cum sa lucreze cu ea. Firea lucreaza doar pentru ea si gasca ei. Acest om prin activitatea lui a demonstrat ca ii protejeaza si pe altii care nu sunt puși pe pile
SANDU E
06 Dec 2019

Nu-l pune nimeni prefect ... nu are pilele necesare ... stați liniștiti știm cum este noul PNL
MARIN
06 Dec 2019

Un om super... Bravo PNL
BUZEA
09 Dec 2019

Daca iese dl Horia Scarlat o sa spun toate neregurile care se fac in PLMB chiar si musamalizarea unui accident de acu 3 Ani la statia de metrou izvor. Succes.
MARIUS
11 Dec 2019

Nu îl pune nimeni pe băiatul ăsta indiferent cât de bun este, la Bucuresti este o mafie prea mare, tot clanul Firea-Pandele hotărăște și în PNL
CăTăLIN DUMITRESCU
13 Dec 2019

Dacă nu-l vrea FIREA nu o să-l numească prefect. La Bucuresti s-au făcut blaturi întotdeauna, ultimul blat care s-a făcut cu mafia de la Voluntari a fost când l-au iertat pe măscăriciul ăla de viceprimar - Bădulescu de la demitere din consiliul general O să întrebați: la ordinul cui ??? ... ia interesați-vă si o să înțelegeti. Deci nu îl pune prefect ... nu contează cât de bun este dacă nu este de al lor nu are nici o șansă. Nu vrea nimeni o luptă reală cu Firea. O să vedeți. Și încă ceva: am interactionat cu omul ăsta, are profilul exact așa cum are și imaginea, a unui tip cu un caracter puternic, oamenii aceștia nu au loc în politica dâmbovițeană.
ADRIAN S
14 Dec 2019

Îl cunosc este un tip super, profesionist omul, foarte corect și întelegător cu nevoile celor din jur. O propunere excelentă Bravo PNL .. cu astfel de oameni o să reusiti cu siguranță.
DANIELA P
15 Dec 2019

Da, un vechi liberal, nu știu cât de profesionist este pentru că nu am lucrat cu el dar îl cunosc dintr-un alt mediu și se vorbea frumos despre el.
ADRIANA
16 Dec 2019

Am lucrat cu el este un tip foarte mișto Bravo PNL !
CORNEL
17 Dec 2019

Îl cunosc, un om extraordinar ... bravo PNL
ALEXANDRU
17 Dec 2019

Îl cunosc suntem colegi, este un tip dintr-o bucată, nu acceptă compromisuri, s-a dovedit un luptător, mulți colegi îl simpatizează pentru că a fost singurul care a avut curajul să-l înfrunte direct și pe față pe așa zis prostul de la Voluntari zis Văsii. Chiar dacă unii se bucură pentru el, alții își doresc să nu plece de la noi. Eu nu vreau să plece. Lăsați-l unde este ca este bine. Nu-l stricați cu politica asta perversă.
ALIN COMăNESCU
05 Ian 2020

Constat după fix o lună de la publicarea acestei informații că într-adevăr chiar este o luptă acerbă pentru această funcție. Am crezut că este un articol doar așa de dragul de a scrie ceva și că se exagerează când se spune “este o bătălie acerbă la nivelul PNL pentru ocuparea funcțiilor de prefect și subprefect, pentru fiecare post fiind 7-8 sau chiar câte 10 propuneri” .. și că “una dintre cele mai mari bătălii se dă la nivelul Bucureștiului, unde sunt foarte multe propuneri”, acum observ altceva: și chiar că sunt tare curios să văd cine va fi numit prefect, un lucru este cert: sunt interese mari aici, mari de tot. Încep să cred din ce în ce mai mult într-o înțelegere a unora din PNL cu Firea și Pandele pentru București, zvonurile pe această temă sunt destule, rămâne să vedem.
ALIN COMăNESCU
05 Ian 2020

o precizare care dovedește că ceva este necurat la mijloc: Bucureștiul nu mai are prefect de o lună de zile de când a fost demis omul de casă a lui Firea...postul este liber de anul trecut de pe la începutul lui Decembrie 2019, cred că este pentru prima oară în istoria Bucureștiului o astfel de situație ... tare nu ?
DANIEL R
10 Ian 2020

A trecut o lună de când a fost demis fostul prefect și încă nu au numit prefectul, foarte interesant.
IOANA B
10 Ian 2020

Este luptă mare pentru functia asta, de o lună de zile este demis fostul prefect si nu s-au hotărât încă pe cine să pună în locul lui. Foarte interesant !
ION PIRVULESCU
14 Ian 2020

De cinci săptămâni prefectura Bucuresti nu mai are prefect. Asta spune multe
MARIAN BERCENARU
15 Ian 2020

15 ianuarie si capitala nu are prefect.....
MARIN C
17 Ian 2020

Marian vezi că de astăzi 16 Ianuarie 2020 capitala ta nu mai are nici subprefect. Joacă tare PNLul. Bravo lor. Totuși nu înțeleg nici eu de ce nu au pus până acum un prefect nou de al lor.
MARIAN BERCENARU
31 Ian 2020

31 ianuarie și nu avem nici prefect nici subprefect, probabil se așteaptă soluționarea cererii de suspendare a hotărârii prin care a fost demis prefectul.
BOGDAN I
28 Apr 2020

Au trecut 6 luni și guvernul Ludovic Orban tot nu a numit prefect la Bucuresti Dacă până acum am crezut că au fost doar niște zvonuri fără temei pe prin primăria Bucuresti, precum că Orban a fost cumpărat de Firea, de acum îmi este clar că Orban (cel puțin) s-a înțeles cu G Firea. Firea nu vrea la Bucuresti un prefect incomod pentru ea. Rămân pe dreapta, dar nu cu Orban.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz