2020-02-19 11:44

Cine conduce cu adevărat Ministerul Comunicaţiilor

 |  13:45
Cine conduce cu adevărat Ministerul Comunicaţiilor

Revenirea lui Alexandru Petrescu la conducerea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale în echipa Dăncilă, după primul mandat din cabinetul Grindeanu, a coincis şi cu revenirea ca director de cabinet pe Alina-Maria Pârâială, un fotomodel despre care s-a spus că ar cultiva „relații de fier” cu politicienii.

Numai că reinstalarea Alinei Pârâială la uşa lui Alexandru Petrescu a însemnat şi bulversarea întregii activităţi a acestui minister. De ce? Pentru că nimic nu se mişcă fără ştirea Alinei Pârâială, de la cumpărarea de hârtie igienică, până la aprobarea delegaţiilor şi numirile pe posturi. Practic, Petrescu se mişcă numai după cum îi cântă Alina Pârâială şi acest lucru s-a văzut şi la întâlnirile cu oficialii europeni, unde ministrul întâi se uita la Pârâială şi abia după aceea încerca să explice câte ceva.

Potrivit informaţiilor noastre, nu intră nimeni la ministru, indiferent de natura problemei, fără acordul fostului fotomodel, iar dacă nu vrea Pârâială sau nu îi place de ochii celui doreşte întrevederea, adio întâlnire cu ministru Alexandru Petrescu. Ea a mai fost șefa de cabinet a lui Alexandru Petrescu și atunci când acesta a fost la butoanele ministerelor Economiei și Comunicațiilor, fiind și membru în Consiliul de Administrație al Societății Naționale a Sării (SALROM), după ce anterior fusese și în boardurile administrative de la CFR SA și CFR Marfă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine