2020-07-05 17:59

Cine este adevăratul vătaf la CNAIR

 |  12:38
Cine este adevăratul vătaf la CNAIR

Potrivit documentelor oficiale, Sorin Florin Scarlat este directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Însă, în realitate, acesta este doar un executant, pentru că toate cărțile sunt făcute de un fost director general al companiei.

Este vorba de Ștefan Ioniță, cel care a condus compania pe vremea PSD, în prezent director executiv al CESTRIN-Centrul de Studii Tehnice Rutieră și Informatică din cadrul CNAIR. Acesta și-a păstrat un birou lângă cel al directorului general Sorin Scarlat și, de acolo, „scanează” tot ce mișcă în apropierea acestuia. De fapt, directorul general Sorin Scarlat nu mișcă nimic fără știrea lui Ștefan Ioniță, fapt pentru care mulți șefi din teritoriu refuză să mai vină pentru rezolvarea unor probleme la directorul general. Practic, la ora actuală, Ștefan Ioniță este cel care dirijează CNAIR, iar Scarlat este director general doar pe hârtie. Ioniță mai este și administrator provizoriu la CFR Călători și CN Aeroporturi București SA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-24Parerea ta...

PETRU
21 Ian 2020

CUM SE EXPLICA CA LA CRAIOVA IN ACTE ESTE DIRECTOR LA DUMURILE JUDETENE SI LA DRUMURILE NATIONALE ALIN GOLUMBEANU FINUL LUI CLAUDIU MANDA....CUM POATE GOLUMBEANU SA FIE DIRECTOR IN ACELASI TIMP IN DOUA INSTUTII???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz