2020-06-02 04:37

Cine este noul „dirijor” din umbră al Senatului

 |  13:45
Cine este noul „dirijor” din umbră al Senatului

În scripte, Robert Cazanciuc este președintele interimar al Senatului, dar de toată funcționarea forului legislativ se ocupă secretarul general Izabela Chencian, controlată total - prietenii știu de ce - de senatorul PSD de Ialomița, Marian Pavel.

Numai că, de la începutul acestui an, Izabela Chencian a pierdut frâiele Senatului în favoarea unui personaj controversat. Este vorba de șeful Biroului Audit, Dan Toader, ajuns la Senat în 2017 de la Ministerul Transporturilor, unde se remarcase prin „cerșirea” unui consiliu de administrație, deși el presta la Corpul de control al ministerului’și nu putea fi administrator. Astfel, numai în 2017, el a fost în trei consilii de administrație (CFR Marfă, AIMK Constanța și Rofesped) de unde a încasat vreo 59.000 de lei, în timp ce, ca angajat al Corpului de control a fost remunerat cu vreo 32.000 de lei, adică a încasat din sinecurile administrative aproape încă două salarii. Asta în condițiile în care el trebuia să controleze acele societăți, unde culmea, era chiar administrator. Acum, din postura de șef Birou Audit, a ajuns să controleze tot ce mișcă în Senat, peste capul secretarului general Izabela Chencian, și culmea, peste omul lui Dragnea, secretarul general adjunct Timotei Stuparu, pe motiv că el este „Dumnezeul” legislației privind cheltuirea banilor publici, mai ales pe zona de achiziții și investiții. Este surprinzător, cum Dan Toader, care s-a „remarcat” la Ministerul Transporturilor prin rapoarte de control plate și cu măsuri „în dungă”, a ajuns acum să controleze forul legislativ numărul unu al României pe vremea lui Titus Corlățean, dar și acum, sub șefia lui Robert Cazanciuc.   


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

GHERTOI
19 Mai 2020

Da , este sigur . Cumnatul lui tiganos Ponta si Grineanu asemenea . Plus mafia lui socru pola Sirbu . Numai cumetrii intre ei . Nu mai vorbesc de Terente de videle . Iar noi nu avsm nici un drept , stam cu masca pe figura .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine