2020-06-02 18:45

Cine este șeful de cabinet al lui Tăriceanu la Senat

 |  12:31
Cine este șeful de cabinet al lui Tăriceanu la Senat

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut în acest an câteva mutări la nivelul personalului pe care îl are la cabinetul său din Palatul Parlamentului.

Astfel, potrivit informațiilor noastre, una dintre mutările cheie este numirea fostului ministru al Afacerilor Interne, Cristian David, în funcția de director de cabinet al președintelului Senatului. Până la această mutare, fostul șef al SIE, Cătălin Harnagea, era directorul de cabinet al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Cristian David a fost condamnat la cinci ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de trafic de influență. El a fost trimis în judecată de DNA, pe 16 iulie iulie 2015, alături de Gheorghe Doliu, Valeriu Roger Nițescu, fostul șef de cabinet al lui David, și Marian Cristinel Bîgiu, prefect al județului Buzău la data comiterii faptei. În rechizitoriu, procurorii au arătat că, în calitate de ministru al Internelor și Reformei Administrative, în cursul anului 2007, prin intermediul lui Nițescu, Cristian David a pretins și a primit 500.000 de euro de la un denunțător, beneficiar al unor drepturi litigioase. Suma respectivă ar fi fost pretinsă și primită de David pentru a-și exercită atribuțiile de îndrumare și coordonare a activității prefecților într-o modalitate care să asigure emiterea unui titlu de proprietate asupra unui teren de 15 hectare, aflat în intravilanul municipiului Buzău. Potrivit DNA, Cristian David ar fi luat legătură cu Cristinel Bîgiu, prefect al județului Buzău la acea dată, solicitându-i ajutorul în acest sens. În schimbul promisiunii de exercitare a influenței, Valeriu Roger Nițescu, în calitate de șef de cabinet al ministrului de Interne și Reformei Administrative, ar fi pretins și primit de la aceeași persoană 600.000 de euro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

INFRACTORUL ”POCĂIT”?
23 Apr 2019

HAHAHA! Iată de ce e de tot rahatul TOATĂ CLASA POLITICĂ! INFRACTORI, UNUL ȘI UNUL...
ANONIM
25 Iun 2019

?/////////????????????????????? ce cauta sef de serviciu de intelligence in slujba lui motocicleanu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine