2019-10-14 23:56

Cine gestionează contul de Facebook al ministrului Finanțelor

 |  11:42
Cine gestionează contul de Facebook al ministrului Finanțelor

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, a fost, în urmă cu ceva timp, protagonistul unui scandal de pomină pe contul său de Facebook, după un schimb de replici contradictorii și acide cu fanii săi.

Totul a pornit, în data de 4 iulie, de la o postare a ministrului cu ocazia Zilei Naționale a Statelor Unite.

„De pe acest picior de plai românesc ce sărbătorește în fiecare zi a acestui an centenarul existenței sale ca stat și națiune liberă și independentă, doresc să transmit poporului american un călduros la mulți ani cu ocazia zilei de 4 iulie, o zi marcată de bucuria îndeplinirii idealurilor și aspirațiilor de independență, unitate, libertate și egalitate, care, la fel că și în cazul nostru, au fost obținute cu credință, cu muncă, cu luptă și, nu de puține ori, chiar cu sacrificiul suprem. La mulți ani, America! La mulți ani, România!”, a scris Teodorovici pe Facebook. Comentariile internauților nu au fost însă deloc blânde cu ministrul. Ulterior, ministrul Finanțelor Publice a scris că replicile de pe Facebook, pentru care a fost criticat, nu i-au aparținut, de fapt, și că un colaborator pro bono ar fi fost cel care i-a gestionat pagina în acea perioadă. Potrivit informațiilor noastre, colaboratorul respectiv este chiar fostul său cumnat, Valentin Costache, care, la ora actuală, este și șoferul ministrului atunci când acesta se deplasează prin București sau în țară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-26Parerea ta...

GHIGHICI PARASCHIVA
04 Ian 2019

Buna ziua !Doresc urgent o explicație. De ce nu se dau pensiile începînd cu data de azi 04.01.2019 .Asa ceva nu s-a întîmplat în România.Vreau o explicație reală nu povești.Multumesc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray