2020-08-04 21:11

Cine l-a lăsat pe DRAGNEA la greu

 |  11:26
Cine l-a lăsat pe DRAGNEA la greu

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc luni, a fost una extrem de tensionată, iar toți participanții au fost obligați să-și lase telefoanele în afara sălii de ședință, mai exact într-un coș.

Surprinzător, deși se zvonea că la ședință se va juca chiar soarta lui Dragnea în fruntea partidului, o serie de lideri PSD cu mare greutate au ales tocmai acum să lipsească. Potrivit surselor noastre, printre cei care au absentat s-a numărat Gabriela Firea - liderul PSD București, Olguța Vasilescu - ministrul Muncii, Claudiu Manda - președinte PSD Dolj, dar și mai mulți primari de sectoare din București, în frunte cu Robert Negoiţă, Gabriel Mutu și Daniel Băluţă. Oare de ce au lipsit? 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

ANONIM
09 Ian 2018

"Un mediator este cineva care hrăneşte un crocodil, sperând că va fi ultimul care urmează să fie mâncat." -- Winston Churchill "Singura condiţie pentru triumful răului este pasivitatea oamenilor de bine." -- Edmund Burke
PRESS
09 Ian 2018

Dragnea este cel mai nenorocit .asta un infractor si un mincinos cronic a distrus totul in romania.asta trebuie prins si legat in lanturi.20 ianuarie poate fi ziua in cara romanii sa scape de aceasta haita de infractori periculosi.trebuie intrat peste ei in parlament ,in guvern si alergati pe strazi ca niste ciumati ce sunt.isi bat joc de romani in fiecare zi.cresteri de preturi, taxe inventate .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz