2019-12-05 16:49

Cine-l urmează pe Ioan Rus la Pro România

 |  12:40
Cine-l urmează pe Ioan Rus la Pro România

Anunțul făcut, în urmă cu ceva timp, de fostul ministru de Interne, Ioan Rus, privind plecarea sa din PSD și faptul că se alătură echipei Pro România, conduse de Victor Ponta, a tulburat rău apele în organizația PSD Cluj.

Potrivit informațiilor noastre, doi dintre cei trei deputați PSD de Cluj - Cristina Burciu, Cornel Itu și Horia Gabriel Nasra -, ar urma să anunțe la începerea sesiunii parlamentare din septembrie trecerea la Pro România. Deocamdată, Ioan Rus are asigurări certe din partea a doi dintre cei trei parlamentari, dar pentru moment, nu vrea să facă public numele acestora. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-23Parerea ta...

BOCCIUL
18 Aug 2018

Tare jalnic personaj mai este si acest component al mafiei de la kolosvar …
Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray