2020-08-09 21:14

Cine stă în spatele Abramburicăi

 |  09:44
Cine stă în spatele Abramburicăi

Fostul ministru al Educației, senatorul Ecaterina Andronescu- Abramburica, a avut în ultimul timp mai declarații surprinzătoare la adresa liderul PSD Liviu Dragnea.

„Ştiţi, până la urmă de ce organizăm Congres, la asta trebuie să răspundem luni. Trebuie să venim cu un proiect de ţară, ce vrea PSD de la această ţară. Mandatele conducerii partidelor sunt de 4 ani de zile, atât pentru președinte, vicepreședinte, secretar general. Secretarul general nu e ales de congres. Ca urmare, pentru președinte și vicepreședinte, ori alegem toate funcțiile ori alegem când se termină aceste mandate. Nu știu ce vom face, asta e opinia mea. Ar fi păgubos pentru domnul Dragnea să îi elimine pe cei care au puncte de vedere diferite. Chiar dacă nu avem aceași opinie, putem găsi soluții și mari beneficii pentru ei care ne-am angaja să guvernăm. Ar fi trist ca oamenii care au ceva de spus să nu își mai găsescă locul. Ar fi impardonabil, în opinia mea", a spus Andronescu, recent, într-o emisiune TV. Potrivit surselor noastre, aceste ieșiri ale Abramburicăi la adresa lui Dragnea nu sunt deloc întâmplătoare, știut fiind că această este foarte apropiată de Ion Iliescu. Însă, în afară de faptul că declarațiile Ecaterinei Andronescu sunt agreate și girate de Ion Iliescu, ea a devenit și portavocea unor baroni locali grupați în jurul tripletei Marian Oprişan - Florentin Pandele - Robert Negoiţă. În plus, Abramburica este susținută de liderul PSD București- Gabriela Firea, dar și de comisarul european Corina Crețu și de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

PSD
05 Mar 2018

dragnea trebuie schimbat acum de la conducerea psd.distruge partidul.uitati cine este in spatele lui.in 2018 locul acestora este in puscarie sau la hingheri.cine ii mai sustine ?oamenii strazii si aurolacii.
ANONIM
05 Mar 2018

REPETENTUL NATIUNII ESTE UN DERBEDEU, UN GOLAN IEFTIN DE TELEORMAN.
ANONIM
05 Mar 2018

DUMNEZEU INCA NE IUBESTE. INCOMPETENTA CRASA,DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISTE. ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor “MANI PULITE” din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE IMPOSTOARE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa le ofere securitate. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS ca demnitari ai statului locuiesc unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pentru a nu fi monitorizati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz