2020-08-12 01:17

Cine sunt „amazoanele” lui Dragnea care vor să preia puterea în PSD

 |  13:15
Cine sunt „amazoanele” lui Dragnea care vor să preia puterea în PSD

La ora actuală, în PSD se duce o luptă acerbă pe două fronturi. Prima bătălie este pentru şefia partidului, iar cea de a doua pentru candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Rolurile principale în ambele bătălii este jucat de către femei, majoritatea dintre ele fiind „creaţii” politice ale lui Liviu Dragnea. Astfel, Rovana Plumb a început deja să se agite în partid, erijându-se în marele combinator, urmărind de fapt să tragă jarul pe turta ei, adică ori să preia şefia PSD, ori să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

„Dacă doamna preşedintă Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte a PSD, cu siguranţă organizaţia de femei pe care o cunoaşteţi este întotdeauna unită şi solidară, cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă”, a declarant, Rovana Plumb. Pe de altă parte, fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că în partid există o listă cu cinci nume de potențiali candidați PSD la alegerile prezidențiale, enumerându-i pe Liviu Pleșoianu, Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea. Potrivit informaţiilor noastre, lupta pentru şefia PSD şi cea pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale va fi o dispută între femei. În aceste două bătălii deja s-au conturat cine sunt amazoanele din PSD care vor să fie împlicate direct. Astfel, ca-n baschet, primul cinci de femei, care vrea să preia puterea în partid, este alcătuit din Viorica Dăncilă, Rovana Plumb, Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu şi, surpriză, Ecaterina Andronescu. Acestea sunt susţinute puternic de alte cinci doamne extrem de vocale şi influente - Ana Birchall, Sorina Pintea, Rodica Nassar, Carmen Dan si, mai nou, Natalia Intotero.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz