2019-08-18 00:04

Cine sunt „consilierii” din spatele lui BĂDĂLĂU

 |  17:10
Cine sunt „consilierii” din spatele lui BĂDĂLĂU

Documentul transmis de președintele executiv, Niculae Bădălău, la ultima ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, de lunea trecută, către toți membrii partidului, a surprins opinia publică.

Baronul de Giurgiu le-a cerut membrilor PSD să restabilească democrația în partid și a vorbit și despre o serie de decizii controversate luate de PSD în ultimul an, iar multe dintre  observații au fost catalogate ușor ca fiind atacuri la adresa lui Liviu Dragnea.

Tot mai multă lumea și-au pus atunci întrebarea dacă chiar Bădălau a elaborat acest document sau nu. Ulterior, misterul a fost lămurit, și chiar Bădălău a recunoscut că nu el este autorul. Pe surse, s-a aflat că celebrul grup de la Cluj, adică Vasile Dâncu, Ioan Rus și Vasile Pușcaș, nu este străin de acest document, și nici fostul premier Adrian Năstase, cu care Bădălău este în relații excelente.

Însă, ceea ce se știe mai puțin, este faptul că, în ultima perioadă, baronul de Giurgiu a anunțat că vrea să se înconjoare de oameni „deștepți” care să-l consilieze atât în probleme politice, dar și economice. Astfel, la ora actuală, printre cei care-l consiliază pe Bădălău se numără fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, Iulian Chifu, și analistul economic Mircea Coșea.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray