2019-10-23 14:08

Cine va deschide lista PMP pentru europarlamentare

 |  12:36
Cine va deschide lista PMP pentru europarlamentare

După trecerea în noul an, partidele parlamentare au intrat în febră alegerilor europarlamentare, fapt pentru care deja listele cu cei care vor candida sunt, în mare parte, bătute în cuie.

PMP, condus în scripte Eugen Tomac, dar în realitate de Traian Băsescu, este unul dintre partidele care ar vrea să obțină două-trei fotolii de europarlamentari. Ca atare, potrivit informațiilor noastre, lista PMP va fi deschisă de fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, după ce Traian Băsescu a declinat propunerea partidului. Fostul președinte a respins ideea de a candida doar pentru a ajuta partidul, ca apoi să renunțe la mandat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-06Parerea ta...

CE?!
08 Ian 2019

Mimoza SIE-stă din poză , traseiată prin toată floarea comunistă PDSR-PSD-PNL iar acum PMP-stă, de tristă și odioasă amintire a unei culori vii, de portocale vrea să-și încheie socotelile politice de pe-aici, elegant...ca alt matusalemic din PSD care dă indicății prețioase, de departe, uitându-i-se parcă numele...Pașcu!? Ce baftă pe toți nenorociții ăștia care au fraierit 30 de ani o țară și-un popor blând, dar slab de minte prin uitarea prea rapidă a celor care doar au promis, iar în spate, DE FIECARE DATĂ ȘI-AU ÎMPLÂNTAT PUMNALUL TRĂDĂRII PÂNĂ LA PLĂSELE! MAMA EI DE CONSPIRAȚIE ÎNTRE CURVELE DE POLITICIENI, SERVICII ȘI CEI DIN SPATELE LOR! TRIST ȘI FOARTE DUREROS!
LIANA
18 Iul 2019

Acest Cristian Diaconescu parca este o muere proasta Apare la tv ca o cocota ,pune mana la cravata se aranjeaza Siktir
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray