2019-12-05 16:29

Cine va fi noul ministru al Comunicațiilor

 |  12:00
Cine va fi noul ministru al Comunicațiilor

Remanierea pe care o face în curând premierul Viorica Dăncilă va viza și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, ceea ce înseamnă că zilele lui Alexandru Petrescu în fruntea acestui minister sunt numărate.

Potrivit informațiilor noastre, acest portofoliu va reveni unei organizații PSD din zona Moldovei, postul fiind disputat de cele din Suceava, Iași și Bacău. În pole position s-ar afla fostul ministrul al Comunicațiilor și al Transporturilor, Lucian Șova, dar și senatorul PSD de Iași, Doru Adrian Pănescu. De asemenea, europarlamentarul Dan Nica insistă ca protejata sa, Adriana Țicău, fost secretar de stat în era Năstase, să preia frâiele acestui minister.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray