2019-10-23 21:12

Colonelul Nedelcu, omul din umbra tragediei de la “Colectiv”

 |  18:31
Colonelul Nedelcu, omul din umbra tragediei de la “Colectiv”

UPDATE. Bursa Zvonurilor precizează că între “colonelul Nedelcu” şi Comandantului Bazei Sprijin Logistic Muntenia a Armatei, colonelul Alexandru Nedelcu, nu există nici o legătură, doar o nefericită potrivire de nume.

Procurorii au efectuat vineri percheziții la sediul social din București al firmei SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL și la un depozit al acesteia din comuna Bucșani, județul Giurgiu. Cetăţenii din Bucşani sunt însă nedumeriţi. Ei ştiu că în spatele firmei care a produs incendiul la Clubul Colectiv se află “colonelul Nedelcu”, administratorii arestaţi fiind doar interfaţa. Bursa Zvonurilor nu a reuşit încă să afle de la cetăţenii nedumeriţi în ce structură activează “colonelul Nedelcu”. Poate o ajută procurorii.

Oficial Golden Ideas Fireworks Artists SRL  (CUI: 17659708) este deţinută de Daniela-Ioana Niţă (38 de ani) – 80% şi Cristian-Mihai Niţă (31 de ani împlineşte în decembrie) – 20%, iar funcţia de administrator este deţinută doar de asociatul majoritar.

Confraţii de la Supervizor.ro  au scormonit un pic în istoricul firmei şi au observat că iniţial s-a numit CYROM REAL ESTATE SRL, după un an şi câteva luni a devenit ARHELP LEGAL PROTECTION SRL, pentru ca abia în 2011 să devină GOLDEN IDEAS FIREWORKS ARTISTS SRL.

În 2011 în două etape (majorare de capital social şi cesiune părţi sociale), firma a intrat în posesia celor doi Niţă (ambii născuţi în Ploieşti), anterior fiind deţinută de CYROM & ASSOCIATES LAW FIRM SRL Bucureşti (CUI: 14517091). Cu ocazia transferului de proprietate şi a modificării numelui, a fost schimbat şi obiectul principal de activitate în “alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.” (Cod CAEN: 9329), iar cel secundar a fost completat cu câteva zeci de coduri CAEN. Preluarea acestei firme de către Daniela-Ioana Niţă în mai 2011 nu este întâmplătoare şi a fost determinată de faptul că, atunci, aceasta tocmai îngropa o altă firmă – GOLDENIDEAS SRL Bucureşti (CUI: 14481141). Mai exact, pe 12 iulie 2011, această societatea se cere direct în faliment (Dosar 53109/3/2011, Tribunalul Bucureşti), iar ca lichidator judiciar este numită Oana Ruxandra Ghergina, persoană care o bună bucată de vreme a fost administrator la CYROM & ASSOCIATES LAW FIRM SRL, firma care a vândut GOLDEN IDEAS FIREWORKS ARTISTS SRL! Timp de trei ani, potrivit tot Supervizor.ro, lichidatorul judiciar  a “lălăit” procedura, organizând licitaţii inutile pentru vânzarea a 8.861 de baloane, 885 artificii de un fel şi 457 de alt fel, ceva mobilier şi un autoturism Fiat Doblo Malibu. În cele din urmă, a fost vândută maşina cu 3.765,33 lei şi bunurile mobile (mobilier, aparat aer condiţionat, calculator, laptop etc) cu numai 1.500 lei. Creditorii nu au primit niciun leu, banii încasaţi neacoperind nici un sfert din cheltuielile cu procedura. Surprinzător este faptul că MARFIN BANK a figurat cu o creanţă garantată şi cu toate acestea “nu a pupat” niciun ban. Mai mult, acest creditor a votat (în Comitetul Creditorilor) împotriva atragerii răspunderii patrimoniale a administratorului.

Fără a mai lua în consideraţia creanţa Danielei Ioana Niţă, masa credală neacoperită, adică ţeapa, depăşeşte 1,28 milioane lei, dar concluzia lichidatorului judiciar – care ar putea fi suspectat de conflict de interese ţinând cont de tranzacţia cu Niţă – a fost că “starea de insolvenţă a debitoarei a intervenit ca urmare a declinului economic înregistrat la nivel mondial de către societăţile comerciale”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-12Parerea ta...

LULU OO1
09 Noi 2015

COLONELUL NEDELCU E DIN SRI ȘI ESTE ȘI ȘEFUL DERBEDEULUI DUDA, ĂLA CE SE CREDE PRINCIPE, CA SĂ PRICEPEȚI CINE SÎNT ÎN REALITATE ”ORGANIZATORII” HECATOMBEI DE LA ”COLECTIV”, SEMNAL DE ÎNCEPERE A LOVITURII DE STAT CE VĂ VA ADUCE PE CAP MONARHIA! SOMN UȘOR, ROHMANICO!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray