2020-01-27 15:23

Congresul PSD ar putea aduce mari surprize

 |  14:44
Congresul PSD ar putea aduce mari surprize

Congresul Extraordinar al PSD, ce va fi organizat pe data de 10 martie la Sala Palatului din Bucureşti, va produce câteva mutări șoc în cadrul partidului.

Potrivit surselor noastre, liderul PSD, Liviu Dragnea, va propune Congresului desființarea funcției de președinte executiv, ocupată interimar acum de baronul de Giurgiu, Niculae Badalau. Ca atare, se va desfiinţa funcţia de preşedinte executiv, dar se va propune înființarea funcției de prim-vicepreședinte, iar cele mai mari șanse pentru acest post le are actualul premier Viorica Vasilica Dăncilă. Scopul acestei mutări, gândită de Dragnea, este acela ca primarii să nu poată mișca prea mult în front, fiind controlați prin intermediul premierului, care deține pârghiile financiare atât la nivelul administrației central, cât și pentru administrația locală. Totodată, se vehiculează că Ecaterina Andronescu - Abramburica își va depune candidatura pentru șefia PSD, adică contra lui Liviu Dragnea, având susținerea mai multor baroni locali, printre care și Marian Oprişan, de la Vrancea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

PSD
01 Mar 2018

Dragnea trebuie dat afara din functia de presedinte psd pentru ca distruge psd.poate ca asta este rolul lui.
ROMA
01 Mar 2018

Dragnea streseaza in fiecare zi pe romani cu aberatiile si minciunile lui.
HADRIAN
02 Mar 2018

Sa nu ne imbatam cu apa rece. Structura PSD a ramas cea a fostului PCR. Atata doar ca cei ce il conduc nu mai raspund in fata justitiei comuniste, intransigente pana la un punct. Ei sunt cei ce s-au imbogatit prin sarcirea celorati si vor cu orice pret sa-si pastreze privilegiile. O fac acum deschis, fara nici un scrupul, ~pentru ca pot~. Democratia pentru ei a fost o mana cereasca, pentru ca asa zisa constiinta politica a romanilor, care ar fi avut posibiitatea de a fi liberi, dar au ratat-o, incredintand fraiele conducerii statului acestei caste. Aceasta casta stie sa manipuleze, sa spele creierele bolnave de nestiinta, de lene funciara si de inertie. Si sa le mai arunce din intamplare dinimprumuturi externe nelimitate si amaratior cate un os. Din aceste persoane este alcatuita marea masa a PSD. Fiinte fara orizont, fara elementara constiinta civica, adunandu-se in haita si urmand fara cracnire conducatorul suprem, care le-a promis solemn apararea de bratul lung al justitiei. Cam asta e este scopul. S-a mai auzit in ultimul an despre producerea de bogatie in Romania, de autostrazi, de preluarea cel putin a banilor europeni? Nu, pentru ca PSD plus limbricul ALDE nu sunt interersati de aceasta. Ei vor doar sa-si pastreze privilegiile. Chiar daca Romania moare sub cizmele lor de croiala bolsevica. Si la acest congres Guru de Teleorman va merge inainte. Pentru ca se simte inconjurat de nulitatile care ii trebuie. Acoo nu exista opozitie! Pentru ca opozitia inseamna gandire, creier, actiune. Si daca PSD ul nu le are, congresul va fi cu surle si trambite al lui Dragnea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine