2020-02-25 22:46

Continuă „împădurirea” Ministerului Turismului cu oameni de la Garda de Mediu

 |  13:34
Continuă „împădurirea” Ministerului Turismului cu oameni de la Garda de Mediu

PUTEREA a solicitat de mai multe ori, anul trecut, ministrului Turismului, Bogdan Ghoerghe Trif, să precizeze, în baza Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, câte persoane au fost detașate sau transferate la acest minister de la Garda Națională de Mediu, unde Trif a fost anterior comisar-șef.

Nu am primit, însă, niciun răspuns. Ulterior, ca urmare a demesurilor făcute de către Avocatul Poporului, Bogdan Trif a precizat că „în perioada 25.01.2018-05.10.2018, pentru unele locuri vacanțe au fost demarate procedurile de ocuparea prin detașare/transfer de la alți angajatori printre care și Garda Natională de Mediu, de la care au fost detașate/transferate un număr de 11 persoane”.

De curând, zestrea de personal a Ministerului Turismului s-a mai îmbogățit cu încă un consilier superior, controversat, venit tot de la Garda Națională de Mediu, Cristian Ilie Costescu. Potrivit informațiilor noastre, Costescu urmează să fie numit de către Trif pe postul de director general al Direcției de Fonduri Comunitare și Resurse Umane. Trebuie precizat că Ilie Cristian Costescu și-a făcut ucenicia prin Casa Poporului, fiind consilier parlamentar, ani de zile, pe lângă Roberta Anastase, mai apoi a fost adus la Garda Națională de Mediu de către Bogdan Trif.

În plus, acesta se lăudă oricui îl ascultă, că el este prietenul lui Dragnea și că este trimisul acestuia la Palatul Victoria. Mai mult, se împăunează cu faptul că, la spectacolul de preluare a președinției rotative a Consiliului UE de la Ateneul Român, a fost pus de cine trebuie să stea în spatele premierului. În schimb, oricine are curiozitatea să-i răsfoiască declarația de avere rămâne uimit de “zestrea” imobiliară a acestuia și nu numai.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine