2019-12-06 05:49

Corpul de control al MTS, trimis la plimbare de omul lui UDREA și RIDZI

 |  14:10
Corpul de control al MTS, trimis la plimbare de omul lui UDREA și RIDZI

La începutul acestui an, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București (DTSMB), condusă de către controversatul Ștefan Cristian Săndulache, a anunțat că își suspendă parțial activitatea „din cauza imposibilității de a angaja personal pe posturile vacante, salariile fiind foarte mici, între 1.200 și 2.000 de lei”.

Mai mult, Săndulache a mai precizat că DSTMB nu va mai finanța în acest an activitătile sportive și pentru tineret. Însă, imediat după acest anunț, directorul impus de PDL, și garantat de Monica Iacob Ridzi și Elena Udrea la șefia DTSMB, a plecat în concediu de odihnă. În ultimii ani, s-a semnalat de mai multe ori faptul că acesta a transformat Direcția în propriul SRL, angajând și detașând oameni fără respectarea prevederilor legale, dar, în schimb, a efectuat achiziții de bunuri inutile și a angajat investiții fără să aibă buget pentru așa ceva. Ca urmare a numeroaselor probleme, la sfârșitul săptămânii trecute, noul ministru al Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a trimis trei reprezentanți ai Corpului de control să verifice activitatea de la DTSMB.

Dar, supriză! Directorul Ștefan Săndulache n-a fost de acord ca unul dintre membrii echipei de control, Iustin Furdui, să-l controleze și, ca atare, i-a interzis accesul în instituție, fapt pentru care acesta a făcut cale întoarsă la MTS. Ceilalți membri ai echipei de control de la MTS, două doamne, au rămas mască, neștiind ce să mai zică și cum să procedeze. Incredibil, dar adevărat! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray