2019-07-23 10:54

Cosmin Butuza, secretar de stat la MTS și lobby-ist pentru un un impresar sârb de handbal

 |  13:19
Cosmin Butuza, secretar de stat la MTS și lobby-ist pentru un un impresar sârb de handbal

La ora actuală, Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) este condus în scripte de către ministrul Ioana Bran, dar, în realitate, toate jocurile și aranjamentele sunt “țesute” de către secretarul de stat cu atribuții în domeniul sportului, Cosmin Răzvan Butuza, liderul tinerilor pesediști din Maramureș.

Profitând și de faptul că este finul vicepreședintelui PSD, Gabriel Zetea, actualul președinte al CJ Maramureș, Cosmin Butuza a început de ceva timp să facă lobby pentru un impresar sârb de handbal, care este bine conectat în sportul cu mingea mică din Baia Mare. De fapt, potrivit informațiilor noastre, secretarul de stat de la MTS le-a transmis direct, sau prin interpuși, mai multor federații sportive, în special celor de la jocuri, că de acum înainte ar fi bine să achiziționeze echipament sportiv de la respectivul impresar, care este și reprezentantul unui firme prezente pe piața românească.  Mai multe federații sportive au spus că o să analizeze oferta propusă de Butuza, dar au fost și reprezentanți de federații care nici nu vor să audă de așa ceva, întrucât au deja contracte încheiate pe mai mulți ani cu diverse alte firme de echipament sportiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Programul de guvernare pentru sport, un adevărat fiasco „Cu locul 47 ocupat de delegația ţării noastre la Jocurile Olimpice de la Rio, sportul românesc a înregistrat cel mai slab rezultat din întreaga istorie a participării sale la Olimpiadele moderne. O contraperformanță care indică pragul inacceptabil până la care a coborât mișcarea noastră sportivă, în decursul ultimului sfert de secol
Acum 22 ore

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray