2020-02-19 12:02

Cosmin Olăroiu la Naţională

 |  19:46
Cosmin Olăroiu la Naţională

Gata, Victor Piţurcă a părăsit Naţionala de fotbal! Dar cine i-a plătit “cauţiunea” lui Victor Piţurcă de rezilere a contractului cu FRF? Bursa are o informaţie beton B450: la ordinul lui Bartolomeu Finiş, chiar viitorul antrenor al Naţionalei, Cosmin Olăroiu (foto), a dat 400.000 de euro lui Burleanu ca să fie reziliat contractul lui Piţurcă.

Nu credeţi că Olăroiu a făcut o astfel de afacere? Nu ne credeţi pentru că ar însemna ca Olăroiu să dea cu piciorul într-o arabică vacă de muls care dă lapte pe toate găurile posibile şi imposibile şi, în contra partidă, să-şi plătească postul de antrenor la o naţională de fotbal anemică pentru un salariu cu mult inferior celui primit de la şeici? Păi vă oferim o altă informaţie beton B450: Bartolomeu Finiş a tras toate sforile ca Gino Iorgulescu să fie numit şef la LPF. Gino este “intim” rău cu Olăroiu. Iar Cosmin este în prezent foarte bogat şi, cel mai important, vrea să revină la o viaţă personală normală. Aşa că, nimic nu-l mai reţine pe Olăroiu departe de Europa. Deşi Naţionala e ca o mârţogă, calificarea la Europeanul din Franţa 2016 este la îndemâna lui Cosmin Olăroiu în proporţie de 100%.

Pentru că Olăroiu ştie să hrănească mârţoaga cu jăratic şi să o transforme într-un cal înaripat. Şi să mai ştiţi ceva: Cosmin Olăroiu ştie că Naţionala României îi va relansa cariera în Europa, iar investiţia de 400.000 de euro se va dovedi foarte benefică. Cât îl priveşte pe Bartolomeu Finiş, despre acest personaj central în afacerea “LPF, FRF & Naţionala de fotbal a României” la Bursa Zvonurilor vom reveni cu informaţii “galactice” care vor exploda pe cerul lui Gioni Popescu, fost şef CENTROCOOP, ex-şef SRI! Aoleu, ce încrengătură de maţe politico-securisto-fotbalistice!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-22Parerea ta...

INCOGNITO
21 Oct 2014

Nu ştiu cum se face dar, de fiecare dată când vine vorba pe foste, prezente sau viitoare performanţe, indiferent că discutăm la nivel de "Naţională" sau la nivel de cluburi, tot de STEAUA BUCUREŞTI (foşti şi actuali jucători, foşti şi actuali antrenori) dăm! Şi aşa va fi mereu! STEAUA-i numai UNA! FORZA STEAUA!:-)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine