2020-08-14 18:00

Cum a ajuns ministrul Toma PETCU, din șofer la Giurgiu, pieton în București

 |  11:14
Cum a ajuns ministrul Toma PETCU, din șofer la Giurgiu, pieton în București

Nu ai toată ziua ocazia să auzi ceva memorabil spus de Toma Petcu. Nu, nu este vreun scriitor celebru, e doar ministrul Energiei, chiar dacă până zilele astea nimeni nu îi știa numele.

Ei, abia după ce a deschis gura a ajuns un fel de celebritate. "N-am carnet, nu sunt șofer. Sincer, nu alimentez și nu cunosc prețul", a răspuns el, întrebat fiind cum comentează scumpirile de la pompă din ultima vreme.

Probabil habar n-are și că Guvernul în care a „vegetat” până acum a reintrodus supraacciza la carburanți, pe care tocmai ce o eliminase la sfârșitul anului trecut. De parcă nu în curtea Ministerului Energiei se află tot ce ține de petrol, gaze și energie electrică. Chiar așa, de unde ar putea să știe?

Dar nu ăsta e baiul! ”Bursa zvonurilor” a aflat că, în ciuda afirmațiilor sale, nu cu foarte mulți ani în urmă, așa prin 2011-2012, ministrul giurgiuvean conducea bine-mersi și alimenta la pompă așijderea, ba mai ținea și portiera atunci când șeful său real, magnatul Ioan Niculae, avea vreo treabă pe undeva.

Sigur, oficial nu era chiar șoferul șefului, era managerul Giurgiu Port SA și al Giurgiu Nav SA, două companii care îl aveau în spate pe Niculae. Dar, sincer, credeți că la Giurgiu făcea cineva diferența?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-10-06Parerea ta...

MAFIS
30 Sep 2017

Petcu este unul din capii mafiei din energie.va ingroziti daca ati afla ce gandire si ce poata sa faca aceasta nulitate.asta acum trebuie arestat.dar jigodiile din guvern dupa ce au nenorocit o tara in pragul iernii s-au inteles sa raspunda la misto intrebarilor justificate.
ANONIM
02 Oct 2017

CUM SA PROGRESEZE NATIA ROMANA DACA II CONDUSA PRIN SMECHERII IEFTINE DE NISTE SEMIDOCTI, SOFERI, TICALOSI , ETC.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz