2020-02-21 15:10

Cum a pierdut Ștefan Ioniță șefia CNAIR și unde va lucra de acum încolo

 |  01:47
Cum a pierdut Ștefan Ioniță șefia CNAIR și unde va lucra de acum încolo

În urmă cu câteva zile, Ștefan Ioniță a fost demis, oarecum surprinzător, din funcția de director general al Companiei Naționale de Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit informațiilor noastre, demiterea lui Ștefan Ioniță de la conducerea CNAIR are și o oarecare legătură cu deplasarea la mare de 1 mai a liderului PSD, Livu Dragnea. La întoarcerea către București, Dragnea a spus că a primit multe mesaje, de la cei care se întorceau de la mare, privind faptul că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, afirmând că este "inadmisibil" ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată. “Totuși, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părti? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?", a scris atunci președintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

La scurt timp după postarea liderului PSD, CNAIR a făcut următoarele precizari: „Plata peajului nu a putut fi efectuată între orele 19.00 și 20.38, astăzi, 01.05.2018, din cauza unor probleme tehnice, care au fost soluționate însă de Vodafone România, în urma sesizărilor CNAIR S.A".

Dar, deja era prea târziu, scandalul luase amploare. Întâmplător sau nu, după aceste incidente, Consiliul de Administrație de la CNAIR a decis ca Ștefan Ioniță nu mai este director general și locul său va fi luat de fostul director general, Narcis Neaga. Nu trebuie omis faptul că, în perioada când Ștefan Ioniță era director al Direcției Tehnice și de Calitate, aproape tot timpul avea obiecții la proiectele aflate pe circuitul de avizare, fapt care îi irita pe ceilalți directori din companie. Însă, când a ajuns director general al CNAIR, Ioniță tuna și fulgera împotrivă celor care aveau obiecții la proiectele aflate spre avizare.

Potrivit informațiilor noastre, mâine va avea loc o nouă ședință a CA de la CNAIR, unde se va decide că Ștefan Ionita va reveni pe postul de director la Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică - CESTRIN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine