2020-08-10 19:08

Cum era să decoleze un avion Tarom într-un singur motor

 |  15:05
Cum era să decoleze un avion Tarom într-un singur motor

Pasagerii care s-au aflat vineri seară în cursa Tarom care pleacă din Cluj-Napoca spre București au toate motivele să se considere norocoși.

„Bursa zvonurilor” a aflat că, cu doar câteva minute înainte de decolare, în timp ce se făceau operațiunile pregătitoare conform protocolului de zbor, s-a auzit o voce care a strigat impacientată: „Opriți! Eu și familia mea vrem să coborâm! Este inadmisibil ca avionul să zboare cu un singur motor!”. Evident, toți ceilalți pasageri au rămas perplecși și au început să ceară lămuriri personalului de zbor.

Persoana care a lansat aparent neverosimila informație, un cetațean israelian, se pare că avea tangență cu domeniul aviatic, pentru că presupunerea sa s-a dovedit a fi absolut corectă.

Avionul avea într-adevăr o problemă tehnică la unul din motoare și este neclar dacă echipajul era la curent cu această situație, la momentul la care i s-a atras atenția.

Cert este că s-a luat decizia ca zborul să fie anulat, pasagerii find cazați în Cluj până a doua zi, când au ajuns la București cu un alt avion. Problema stării tehnice a aeronavelor Tarom însă rămâne și compania mai are de făcut multe eforturi dacă vrea să recâștige încrederea românilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz