2019-10-20 14:24

Dăncilă pusă pe „mute” de Teodorovici, în ședința de Guvern

 |  15:15
Dăncilă pusă pe „mute” de Teodorovici, în ședința de Guvern

Ședința de Guvern de joi a fost una extrem de tensionată, din cauza unui ministru care consideră că el este adevăratul premier, iar tot ceea ce spune și susține el este adevărul adevărat.

Astfel, premierul Vasilica Viorica Dăncilă a fost, joi, în rolul unui diriginte care nu mai poate stăpânii clasa și asistă doar ca spectator la cearta ministrului Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, cu mai mulți dintre miniștrii prezenți la ședința de Guvern. Principalul motiv de zâzanie a fost susținerea lui Teodorovici că spitalele regionale trebuie să se facă prin parteneriat public-privat, și nu cu fonduri europene. Ba mai mult, Teodorovici le-a prezentat și modelul care trebuie aplicat, mai precis un centru medical din Turcia, realizat prin parteneriat public-privat. Numai că, implementarea unui asemenea model a eșuat în mai multe țări europene și, deja, Ministerul Finanțelor a fost atenționat de oficialii europeni că acest model de parteneriat nu este deloc o soluție bună. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tandemul Dăncilă-Teodorovici și buzunăreala olimpică lunară a marilor campioni De la începutul acestui an, tandemul impus de Liviu Dragnea la butoanele guvernării PSD-ALDE-UDMR, adică premierul Vasilica Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, a demonstrat, prin emiterea celebrei Ordonanțe de Urgență 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, că n-au nicio umbră de respect față de marii sportivi ai României
11 Iul 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray