2020-02-18 20:27

Dar doctoratul lui Băeșu-ANRP l-a controlat cineva?

 |  14:37
Dar doctoratul lui Băeșu-ANRP l-a controlat cineva?

George Băeşu a fost pus șef la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) cu misiunea de a amâna retrocedările la calendele grecești. Lucru pe care l-a făcut cu o măiestrie demnă de o cauză mai bună. Culmea, el este în funcție și astăzi, deși în primăvara anului trecut își prezentase demisia.

Mai nou, ANRP şi Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor (CNCI) se laudă că au soluţionat anul trecut mii de dosare de restituire, emiţând decizii de despăgubire de aproape 90 mi­lioane lei şi de compensare de aproape 607 milioane de puncte, însă nimeni nu va vedea vreun ban anul acesta. Mare succes și ăsta! Că Băeșu este pus de Alianţa pentru o Românie Curată pe lista neagră a politicienilor "pătaţi" şi este acuzat că a votat, când era parlamentar mai multe aspecte împotriva statului de drept, mai treacă-meargă.

Dar istoria va consemna, mai mult ca sigur, că Băeşu este absolvent de drept şi şi-a dat doctoratul, ca și dottore Victor Ponta, în 2011 sub îndrumarea fostului premier Adrian Năstase.

În Focșani este cunoscut ca finul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, care i-a botezat unul dintre copii, și că vindea în târg parfumuri și aur. Bursa Zvonurilor îi urează plagiat plăcut!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-03Parerea ta...

BRAVO GHERTIOLOR
01 Feb 2016

Niste nenorociti si mafioti si iau salari de sute milioane . Hoti amina si consuma bani statului cu salariile lor .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine