2020-06-03 13:07

De ce a fost Bănicioiu în Cuba, cu Teodorovici și Sorina Pintea

 |  12:29
De ce a fost Bănicioiu în Cuba, cu Teodorovici și Sorina Pintea

Imediat după parada națională de 1 decembrie 2018, de la Focșani, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și cel al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, au fost plecat în Cuba, via Moscova.

Teodorovici a susținut ulterior, la un post TV, că a mers în Cuba pentru a recupera, prin reconversie, datoria istorică de două miliarde de ruble a Cubei față de România, dar și pentru reluarea sau avansarea relațiilor comerciale și a celor legate de sănătate. „Acolo am fost pentru un scop nobil pentru țara asta și sper să ne iasă această acțiune comună. Să știe foarte clar că de succesul acestei misiuni va depinde viața copiilor și de PSD-iști, și de PNL-iști, și de USR-iști și de realităliști. Am fost acolo pentru interesele acestei țări. Nu pentru afacere, nu pentru alte insinuări”, a precizat el. Însă, Sorina Pintea și Eugen Orlando Teodorovici n-au scos un cuvânt despre o a treia persoană care a fost cu ei în Cuba. Potrivit informațiilor noastre, Teodorovici și Pintea au fost însoțiți în Cuba de către fostul ministrul al Sănătății, fostul deputat PSD, trecut între timp la Pro România, Nicoale Bănicioiu.

Scopul vizitei lui Bănicioiu în Cuba a vizat obținerea exclusivității pe piața românească pentru un medicament folosit în tratarea cancerului, produs de cubanezi. Persoane bine informate, care au monitorizat această afacere, au precizat pentru PUTEREA că, și la ora actuală, prin interpuși, Bănicioiu deja vinde online pe piața românească acel medicament pentru tratarea cancerului, cu circa 200 de euro flaconul. Însă, el este nemulțumit că o firmă din Bulgaria comercializează și ea pe piața românească acel medicament, dar la jumătate de preț, adică 100 de euro flaconul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

DE CE?
13 Ian 2019

pentru că-s comuniști convinși, d-aia! Iar prin Cuba, fac legătura cu altă țară rămasă comunistă!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine