2020-08-08 03:04

De ce a fost mazilit actualul vicepremier Viorel Ștefan din Guvernul Grindeanu

 |  13:02
De ce a fost mazilit actualul vicepremier Viorel Ștefan din Guvernul Grindeanu

Actualul vicepremier, deputatul PSD de Galați Viorel Ștefan, este considerat de către parlamentari un bun cunoscător al problemelor bugetare, bancare și financiare.

Ca atare, nu a fost o surpriză când a fost numit ministru al Finanțelor în cabinetul Grindeanu. Însă, ceea ce se știe mai puțin este motivul pentru care a fost demis din această funcție. Potrivit informațiilor noastre, Viorel Ștefan a fost demis atunci, din dispoziția lui Liviu Dragnea, pentru simplul fapt că s-a consultat de mai multe ori cu președintele Curții de Conturi a României de la acea vreme, Nicolae Văcăroiu, fost premier PSD.

Multe dintre propunerile și măsurile prezentate de către acesta în Guvern, în Parlament, sau la partid, veneau după discuții prealabile cu Văcăroiu, fapt care l-a înfuriat la culme pe Liviu Dragnea. Ca să mai dreagă busuiocul și să nu mai aibă probleme cu organizația PSD Galați, Dragnea a făcut un compromis și la numit pe Ștefan vicepremier în cabinetul Dăncilă, dar fără portofoliu, menținându-l totodată și la șefia Comisiei de buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz