2019-11-19 03:01

De ce nu mai poate merge Andreea Cosma în SUA

 |  13:46
De ce nu mai poate merge Andreea Cosma în SUA

Scandalul înregistrărilor de la DNA Prahova a readus-o în prim plan pe Andreea Cosma, fiica baronului de Prahova, Mircea Cosma.

Despre fiica lui Mircea Cosma s-a scris și se va mai scrie foarte mult, dar despre un eveniment neplăcut, petrecut în SUA, în care fost implicată actuala deputată PSD, nu s-a făcut până acum nicio mediatizare. Potrivit surselor noastre, cu mulți ani în urmă, Andreea Cosma a fost prinsă, la Miami, că a furat dintr-un magazin, dar incidentul a fost aplanat. Ulterior, Andreea Cosma a aplicat pentru reînnoirea vizei pentru SUA, dar autoritățile americane de la București i-au spus pas.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-15Parerea ta...

JON TERFELEANU
13 Feb 2018

Bai mizerabil de presar ! Daca ai date concrete publica in articol. Nu veni cu expesii gen: "cu ani in urma"; "potrivit unor surse". Ziarici de kkt !
@ BORFELINA DIN POZA
13 Feb 2018

CE FURA ? CASTRAVETZI CU CURUL ?
UM25
14 Feb 2018

"anonima borfelina din poza" - iti meriti numele, fekalofagule si un castravete-n intre buci, ku.rvet.ule !
@ ANONIM
14 Feb 2018

Esti un animal josnic. Mi-e mila de femeile din viata ta. Dar atat te duce capul.
”MARELUI” DICK!
20 Feb 2018

După logoree,se-nțelege că ÎN/LA SCHIMB accepți să te satisfacă CEILALȚI, din ”opoziție”?! :)))) ALȚI OBOSIȚI, CA ȘI PIZDIȘTII :)))) Sau mai știi? Vă SATISFACEȚI reciproc, uitândlu-vă în timpul ședințelor la filme deocheate....d-aia vă-nmulțiți progresiv și băltiți...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray