2020-07-05 20:31

De meserie beizadea-consilier

 |  18:19
De meserie beizadea-consilier

“Băiatul cuminte” al fostului ministru Mariana Câmpeanu, adică cel care nu a intrat încă în malaxorul ANI, Remus Cătălin Câmpeanu, are cam multe joburi ca să le facă şi bine. Bursa Zvonurilor a aflat că el s-a “specializat” pe meseria de consilier. Pe site-ul Primăriei Capitalei, el s-a înregistrat de profesie jurist şi cu funcţia de consilier parlamentar.

La început de mandate. În 2012, el ocupa funcţia de consilier parlamentar cu un venit anual de 29.500 de lei, economii de 5.000 de euro şi un credit la bancă de 44.000 de euro, scadent în 2016. Cătălin Câmpeanu deţinea un teren intravilan în Capitală şi unul agricol în judeţul Teleorman, dar şi o casă în Bucureşti. Ca fiu de politician în opoziţie, Cătălin Câmpeanu câştiga doar 2.458 de lei.

După lovitura de stat, economiile consilierului au crescut în 2013 la 8.000 de euro. El deţinea simultan funcţia de consilier parlamentar cu un venit anual de 14.582 de lei, ca jurist la o firmă privată obţinea 4.500 de lei, ca director de cabinet la Autoritatea pentru Protecţia Consumatorilor avea 23.009 lei şi ca ales general alte 4.447 lei. Aşadar, lunar, Cătălin Câmpeanu câştiga 3.877 de lei pe lună.

În declaraţia de avere pe 2014, Cătălin Câmpeanu s-a declarat consilier general cu un venit anual de 11.913 lei, dar şi consilier al preşedintelui Autorităţii de Supreveghere Financiară, cu un venit de 248.374 lei. Aşa se face că “băiatul mamei” a ridicat de la stat în 2014 cât doi directori generali, adică 21.662 lei pe lună.

Încă nu avem date cu privire la standardul de viaţă al lui Cătălin Câpeanu după “decăderea” mamei sale din 2014.

Ridicarea nivelului de trai al consilierului general a însemnat cumpărarea unui alt apartament în Capitală, dar şi un nou credit de 105.000 de euro, scadent în 2030.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-12



Parerea ta...

PRICEPUTU I
10 Ian 2016

NOMENCLATURA POSTCOMUNISTA ESTE MULT MAI HIDOASA DECAT CEA COMUNISTA. Aceasta este, în istoria omenirii, geneza prin care a aparut si în Romania un nou tip de clasa sociala “BURGHEZIA COMUNISTA” ce s-a dovedit a fi mult mai hidoasa decat au prevazut-o cu cateva decenii in urma unii prezicatori ai vremurilor comuniste. Ea este compusa din MUTANTII (DEGENERATII ce dovedesc URA si LACOMIE fara limite) aparuti in urma “operatiilor genetice” facute urmasilor activistilor comunisti si fostilor securisti stalinisti altoiti cu capitalism salbatic. O parte destul de importanta din nomenclatura comunista si cea postcomunista, intr-un mariaj deplin, au reusit sa-si transforme puterea politica in capital financiar si active si detin astfel controlul sau influienta asupra oricarui tip de decizie publica cu riscul dezvoltarii haotice a Romaniei si fara limita a economiei subterane pana la FALIMENTUL NATIONAL.
CROCODILUL FLAMAND
10 Ian 2016

SI ASTA E UN NOU SOVA....CARE ABIA ASTEAPTA CEVA GEN OMV-PETROM...BECHTEL...EADS...MICROSOFT...ANRP...CEVA DE MULS DE LA STAT....CATEVA SUTE DE MILIOANE DE EURO ACOLO...BANI DE TIGARI ACUM POATE PRICEPE SI ROMANUL "STUPID PEOPLE" DE CE ILIESCU,BRUCAN SI RESTUL DE NKVD-ISTI AU CONSTRUIT SISTEMUL CAPITALISMUL DE CUMETRIE CU TOT FELUL DE SECURISTI CARE STATEAU LA CAFEA CU KIM IR SEN,FACEAU SCHIMB DE EXPERIENTA CUM SA OMORI MAI EFICIENT POPORUL...ADICA "PULIMEA"...ASTIA SUNT "REFORMATORII" SUSTINUTI DE "TARILE CIVILIZATE"...NKVD-ISTII SUSTINUTI DE WALSTREET,GOLDMAN SACHS SI ALTI "LYCURICI"...CICA ASA SE FACE ECONOMIA DE PIATA....FURI TOTUL DINTR-O TARA SI DEVII SINGURUL "CAPITALIST DE CUMETRIE"...BINEINTELES IMPREUNA CU NEAMURILE....OLIGARHIA NKVD-ISTA VOPSITA IN STEAGUL AMERICAN...URAAA...URAAAA...TRAIASCA BUSH-CIA SI ALQAIDA....PRIETENII NKVD-ULUI...MARELE LYCURICI....FRATE CU MAFIA
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz