2020-02-18 02:10

Degringoladă totală la MTS

 |  10:51
Degringoladă totală la MTS

La ora actuală, în Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), condus de catre deputata PSD de Satu Mare, Ioana Bran, este o degringoladă totală.

Nu știe stânga ce face dreapta și invers, iar cel care regizează cele mai multe aranjamente este secretarul de stat cu atribuții în domeniul sportului, Cosmin Butuza, finul liderului PSD Maramureș, Gabriel Zetea. Imediat după ce a fost numit secretar de stat la MTS, Cosmin Butuza și-a adus ca șef de cabinet un personaj controversat din Baia Mare, Nicoale Ioachim Făt. Acesta este fostul director al echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, cercetat în 2015 de către DNA, împreună cu edilul Cătălin Cherecheș, pentru “complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată”, “complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată” și “complicitate evaziune fiscală, în formă continuată”. Practic, DNA a descoperit că Făt, Cherecheș și alte câteva personae, au cheltuit nejustificat vreo 17 milioane de lei, din care 13 milioane de lei de la bugetul de stat  

Tot DNA-ul ne-a spus că Ioachim Făt a pus handbaliștii să semneze chitanțe pentru 65.000 de lei, dar de fapt i-a plătit cu 10.000 de lei. Diferența a fost însușita de inculpatul Făt Ioachim împreună cu ceilalți prezumptivi infractori. Pe baza acestor “performanțe”, Nicolae Ioachim Făt a ajuns directorul de cabinet al secretarului de stat Cosmin Butuza. Însă, de câteva luni nimeni nu mai știe de el în MTS, deși figurează în continuare ca fiind angajat în minister și acest aspect se poate verifica pe site-ul instituției, unde acesta nu are depusă declarația de avere și nici cea de interese, așa cum ar fi fost normal la încheierea relațiilor contractuale cu MTS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine