2019-08-17 23:51

Deputatul Sorin Bota, Transporturile și farmacia din Gara de Nord

 |  13:05
Deputatul Sorin Bota, Transporturile și farmacia din Gara de Nord

Negocierile privind componența cabinetului Dăncilă au intrat în linie dreaptă, iar decizia finală va fi anunţată mâine, după ședinţa CExN al PSD.

Potrivit surselor noastre, șansele ca Felix Stroe să mai rămână la butoanele Ministerului Transporturilor sunt foarte reduse, iar unul dintre numele lansate în spațiul public, pentru a-l înlocui, este cel al deputatul PSD de Maramureș, Sorin Bota. Cel mai bucuros de o eventuală numire a lui Bota la Ministerul Transporturilor ar fi actualul secretar de stat Dragoș Titea, supranumit și “regele păcănelelor”, susținut pentru acest post de organizația PSD Maramureș.

Sorin Bota a mai fost secretar de stat la Transporturi în timpul guvernării Năstase, când ministerul era condus de Miron Mitrea. În aceea perioadă, Bota a fost protagonistul unui eveniment mai puțin cunoscut. Prin intermediul unor persoane din anturajul său, Bota a vrut să amenajeze pe “furiş” o farmacie într-una din sălile de așteptare din Gara de Nord. Însă, şmenul a ajuns la urechea lui Miron Mitrea și afacerea a picat imediat, spre disperarea lui Bota. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray