2020-05-31 14:17

Deschidere cu scandal la Târgul de Turism al României

 |  15:55
Deschidere cu scandal la Târgul de Turism al României

Deschiderea joi a Târgului de Turism al României, la Complexul expozițional Romexpo din Capitală, s-a făcut într-o atmosferă tensionată.

Asta din cauza unui conflict între președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, și hotelierii membri ai Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) condusă de către omul de afaceri Mohammad Murad. De fapt, gâlceava dintre hotelieri și boss-ul CCIR a pornit de la ediția de anul trecut, atunci când Mihai Daraban le-a interzis reprezentanților hotelierilor și ai agențiilor de turism să vorbească la deschiderea Târgului de Turism al României.

La ediția din acest an, din nou hotelirilor li s-a interzis să ia cuvântul la deschiderea târgului, ceea ce l-a înfuriat foarte rău pe președintele FPTR, Mohammad Murad. Imediat după festivitatea de deschidere, ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, și preşedinrtele CCIR, Mihai Daraban, au început să facă un tur al standurilor pentru a lua pulsul expozanților. Când cei doi au ajuns în fața standului de prezentare a lanțul hotelier Phoenicia, deținut de șeful FPTR, au avut parte de o surpriză mai puțin plăcută.

“De azi înainte, domnule Daraban, o să mediatizez cât pot comportamentul sub orice critică pe care I-ați avut și îl aveți față de hotelierii care participă la acest târg. Noi plătim mulți bani ca să participăm la târgul nostru și nu avem voie să transmitem membrilor noștri un mesaj la la deschiderea târgului. Este inadmisibil!”, a fost mesajul lui Mohammad Murad către Mihai Daraban. Surprins de această replică, Daraban a căutat să părăsească cât mai repede standul, sub privirea nedumerită a ministrului Bogdan Trif.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-27Parerea ta...

URZICA
23 Feb 2018

Folositi o imagine de acum 8 ani, ati putea veni cu ceva mai actual...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine