2020-04-03 08:52

Detectivi pe urmele candidaţilor la preşedinţie

 |  19:25
Detectivi pe urmele candidaţilor la preşedinţie

Pe lângă postaci pe facebook şi pe diverse site-uri ostile, social-democraţii au angajat şi oameni care se ocupă de urmărirea îndeaproape a unor lideri politici. Fie că îi incomodează, fie că vor să-i şantajeze dacă sunt prinşi pe picior greşit, fie că sunt parteneri de alianţă, politicienii din alte partide sunt pândiţi zile şi săptămâni de-a rândul.

Când a fost vorba de Cătălin Predoiu, era de înţeles, dar chiar şi Crin Antonescu, pe vremea când încă se mai iubea cu Victor Ponta a fost în colimatorul detectivilor. Acum i-a venit rândul şi lui Klaus Iohannis (foto), încă primar al Sibiului. În cazul lui, PSD îşi poate potrivi ceasurile, pentru că tabieturile lui Klaus Iohannis au ore fixe. Duminica, ziua începe la oră exactă la biserică, urmează vizita la cimitir şi drumul spre casă. Bursa Zvonurilor a aflat că Iohannis ştie că are pe urmele sale o liotă de persoane care-i pândesc toate mişcările şi de când a ajuns liderul liberalilor este şi mai atent. Toată aventura este susţinută financiar de câţiva baroni PSD. Bursa Zvonurilor a aflat că aceştia nu-i livrează lui Victor Ponta dovezile obţinute, ci le ţin sub cheie, şi nu ar fi exclus să fie folosite chiar şi pentru compromiterea actualului lor şef de partid. Se pare că numărul dosarelor creşte direct proporţional cu numărul duşmanilor pe care şi-i fac social-democraţii. Iar duşmăniile în PSD pornesc întotdeauna de la bani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-25Parerea ta...

TRăSăTURA COMUNă
24 Aug 2014

a tuturor celor implicati in procesul asta (déjà derulat) este ca, inainte de a deveni potentiale victime, au fost complici si mari entuziasti sefilor de partid, cumetriilor, combinatiilor de tot felul! S-ar putea sa fie prima ‘baie de sange’ dup 25 de ani, cei care au murit ATUNCI, cerandu-si TRIBUTUL de plata, adica “dupa fapta, si rasplata”. Noaptea cuţitelor lungi a ţinut în realitate două nopţi – până în dimineaţa de 2 iulie; cea de-acum nu stiu cat va dura, dar va baga sigur in BEZNA beciurilor, celulelor - pe cativa! Asteptam, in perspectiva timpului pierdut (25 de ani), proportiile si deznodamantul rafuielii, dintre gangsteri.
DRAGUTA 'FIARA'
24 Aug 2014

din spatele gardului :) Numai ca nu stii care dintre ei, este LEOPARDUL! P.S. care parte din timpul monitorizat, se afla prezidentiabilul fata-n fata cu 'fiara'?!
CROCODILUL FLAMAND
25 Aug 2014

puteti sa puneti si un milion de turnatori sa scoata mizerii,degeaba/Pe Iohanis il sustin europenii iar restul de candidati au o mare problema-europenii nu-i vor sub nici o forma (cred ca e clar ca suntem in Europa chiar daca la unii le-ar place sa ramanem tara bananiera de tip Congo) O sa exportam o gramada de maimutoi dupa alegeri,facem un tren si-i trimitem in tarile bananiere(Mazare sef de trib in Madagascar)
STAI, CA NU-NTELEG!
25 Aug 2014

Daca pe Johannis il vor evropenii, trebuie sa-l inghitim si noi cu fulgi, cu tot?! Da'cine's 'europenii' aia?! 'mama', 'tata', cine-s ei?! Fiecare tara, sa vorbeasca in dreptul ei, nu si pentru alta, obligandu-ne sa alegem un rau mai 'mic', in lupta cu raul 'al mai mare! Eu stiu ca este agreat de unchiul Sam, dar nu si de mine (sau de altii...)! Sa-l adopte el, sa-l stranga-n brate, iar pe noi sa ne lase-n pace! Are bube-n cap Johannis? Are! E bagat in combinatii?! Este! A pierdut un proces deja? A pierdut! Si-atunci...iar alegem dintre borfasi?!
PARPANGHEL
25 Aug 2014

De ce Johannis a fost scos la inaintare , si de ce a OFILIT Crinul inainte de ...vreme ?!? Se pare ca EFECTUL RAZELOR X a fost inlocuit cu EFECTUL DAMPFULUI de la GLUGA de Coceni ...asupra ,,A N E moanelor!
CROCODILUL FLAMAND
25 Aug 2014

astia care se joaca cu razele X o sa se prajeasca cu razele YZ;(apropos de securistii care se cred atotputernici si nemuritori poate vreti sa vedeti cum arata pe dinauntru puscaria in loc de pensie) Si daca nu va place Europa aveti de ales alte locuri mai calde sa dati din aripi,unde lumea mai crede in cioara vopsita care face pe papagalul
COSTEL
26 Aug 2014

Din comentariile anterioare am retinut ca "pe Iohannis il vor europenii"! Cine sunt europenii astia? noi nu suntem europeni? Ne scoateti afara din europa?
PT.COSTEL:
26 Aug 2014

Suntem in evropa, numai cand e vorba de DARI! Adica - numai de dat! In rest - suntem gunoiul europei! Primim ceea ce altii nu vor! Pe Johannis, il vor americanii...nu conteaza ce (mai) vrem noi, tot colonie am fost preconizati sa fim, fiindca PRETUL a fost platit chiar in '89 de catre toti aceia care se dadeau revolutionari, prefacandu-se continuatori ai unei 'democratii' imaginare (pentru noi), in realitate - de mucava!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine