2020-07-09 05:22

Disperarea sindicalistul Rădoi

 |  15:20
Disperarea sindicalistul Rădoi

În urmă cu câteva zile, președintele Uniunii Sindicatelor Libere din Metrou (USLM), Ion Rădoi, s-a agitat foarte tare în fața camerelor de luat vederi, susținad că circulația cu metroul în București nu mai este sigură, pentru că nu mai există oameni specializați în cadrul companiei, oameni care să asigure siguranța călătorilor.

El a explicat că din zona politică sunt plantați tot felul de șefi care nu au treabă cu domeniul și, în ciuda faptului că se trag nenumărate semnale de alarmă, nu se face nimic concret. Însă, ceea ce nu spune sindicalistul Rădoi, este că de peste 20 de ani el este cel care dictează cine și pe ce post se angajează la metrou și, totodată, nu se mișcă nimic la Metrorex fără știrea sa. Potrivit informațiilor noastre, agitația lui Rădoi din ultima perioadă este generată de faptul că expiră contractul de închiriere de către firma Uniunii Sindicatelor Libere din Metrou a celor peste 5.000 mp de spații comerciale de la metrou. Practic, sindicalistul este disperat să prelungească acest contract, dar, între timp, acest contract face obiectul unui dosar la DNA în urmă sesizărilor venite de la Corpul de control al Primului Ministru și de la Curtea de Conturi. Mai nou, anul acesta, DNA a mai deschis un nou dosar pentru acest contract, pe motiv că a fost prelungit ilegal timp de un an de zile, prin act adițional, de către fosta conducere a Metrorex.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-28Parerea ta...

CHIRIASU'
23 Aug 2018

Fripturistul de Ratoi , vesnicul lider sindical ramane fara o sursa importanta de spagi: contractele de inchiriere a spatiilor.
FăRă MIșTO,
25 Aug 2018

în privința lipsei specialiștilor, dacă are dreptate...de lipsa asta, plus inconștiența de a pune cine știe ce personaje în locul specialiștilor, ridică deja o problemă...ca în toate instituțiile statului! Din păcate pentru români și siguranța lor...A VENIT VREME DECONTĂRII PRIN ANUNȚAREA ȘI EVENTUAL ÎMPLINIREA UNOR DRAME, CHIAR TRAGEDII! Când dormi pe coadă că totu-i ”bine”, vine vremea să cazi în bot sau în groapă! Românii n-au reacționat/protestat din vreme, arătând infractorilor politici că nu dorm și că sunt cu urechile ciulite și ochii cât ceapa...acum, PLĂTESC/VOR PLĂTI cu prețul vieții chiar, indiferența, letargia în care s-au bălăcit, sub vorba pe care n-o suport, ”lasă, bă...merge și-așa!”...FĂRĂ SPECIALIȘTI, MESERIAȘII CARE-S ISPITIȚI DE SALARII DECENTE SĂ PLECE DINCOLO DE GRANIȚĂ, PENTRU SIMPLU MOTIV CĂ AVEM O CLASĂ POLITICĂ DE KK-T CARE SE LĂFĂIE CA O NESIMȚITĂ ORDINARĂ ÎN CASA POPORULUI DE ATÂTA AMAR DE VREME ȘI PENTRU CE?! Ca să ne saboteze constant, să ne tragă preșul de sub picioare, să se joace dpdv legislativ cu nervii noștri, cu sănătatea noastră, cu educația viitoarelor generații, subminând orice formă reală de AUTORITATE ÎN (ORICE) DOMENIU, ducând - prin felul lor de-a fi și a personajelor impuse în aparatul administrativ - ÎN DERIZORIU orice formă de autoritate instituțională, ca fiind O FORMĂ GOALĂ, FĂRĂ FOND, CONȚINUT! RUȘINE TUTUROR BESTIILOR POLITICE DIN ORICE VREME ȘI DIN ORICE COLȚ AL ȚĂRII! P.S. Să nu mai aduc vorba de minorități (țoapele și borfașii ăia tupeiști, aroganți...) și în special de curvele UDMR-ste....
VOTURILE DECISIVE
25 Aug 2018

au venti de la deputații minorităților naționale. Reporter: De ce ați votat modificarea Codului Penal? -IUSEIN IBRAM, de la Uniunea Democrată Turcă din România, în timp ce merge pe hol: Alo! Să spun ce fac? Acuma unde mă duc? (din filmări, pe toți îi apucase căcarea…) Reporter: Nu, vă rugăm să explicați un vot pe care l-ați dat în Parlamentul României! -IUSEIN IBRAM: Ei, da! Reporter: Nu credeți că trebuie să explicați acest vot? Alegătorilor, măcar? La care iese furios, închizând ușa după el. (probabil că-l trecea cufureala…) Răspuns la aceeași întrebare din parte lui MIRON IGNAT (Comunitate Rușilor Lipoveni din România): Da ce? Trebuie să-ți dau ție explicații? Reporter: Nu, alegătorilor…. MIRON IGNAT: Da ce, dumneata ești alegător? Reporter: Păi, poate sunt. MIRON IGNAT: Pentru mine, nu! Și iese pe ușă, precum boul ”turc” de dinaintea lui. (alt cufurist)
ACUM, URMăREșTE
25 Aug 2018

țoapa de la Uniunea Bulgară din Banat – PETRONELA MIHAELA CSOKANY: De ce ați votat? Nu ne puteți spune nimic despre votul Dvs.în calitate de parlamentar? Și țoapa asta, cu păru-n flăcări, iese pe uși, ca și cum n-ar fi interpelată….MUTĂ, SURDĂ, VOIT HANDICAPATĂ! În același rând cu prima țoapă, mai apare una blondă (MARIANA VENERA POPESCU, Asociația Macedonilor din România), cu rochie îmbulinată care, în timp ce coboară scările arată ca și precedenta – NESIMȚITĂ, AROGANT-PROVOCATOARE, exprimate PRIN TĂCEREA-I VINOVATĂ. Reporter: Și Dvs.Doamnă deputat! Ne puteți spune de ce ați votat acest Cod Penal? Nu considerați că ar trebui să dați explicații în fața alegătorilor? Și coboară, coboară, coboară… împreună cu cele doua impostoare-nesimțite, în timp ce dă peste țiganul DANIEL VASILE de la Partida Romilor care se arată ofensat că este filmat: Credeți că e correct ca pe scările Parlamentului să mă filmați?
IAR LA îNTREBAREA
25 Aug 2018

reporterei dacă NU cumva trebuie să dea explicații alegătorilor pentru votul său, țiganul răspunde: Alegătorilor ”MEI” le dau explicații. De parcă, boul, prin votul său, afectează numai țiganii lui…poftim logică! Tot pe holuri, dă peste un zămbăreț - SLAVOLIUB ADNAGI, Uniunea Sârbilor din România. Reporter: De ce ați votat SLAVOLIUB ADNAGI: Pentru că este datoria mea de deputat să votez . În schimb, parlamentarii PSD au jubilat la finalul votului. CĂTĂLIN RĂDULESCU, deputat PSD: Eu…știți că m-am luptat foarte tare ca să dezincriminez Codul Penal, pentru că nu este incriminat din 27 de țări, decât în 3. EUGEN NICOLICEA: Deci, exemplul Germaniei cred că este cel mai bun. Reporter: Spuneți că în Germania nu există definiția abuzului în serviciu în Codul Penal?
ASTFEL DE OAMENI
25 Aug 2018

ajung în Parlament cu numai câteva sute de voturi și încasează salarii uriașe deși nimeni nu știe exact cine sunt și ce fac în cei patru ani de mandat: mulți dintre ei au o activitate aproape inexistentă, nu-și pun CV-urile pe site, nu răspund la întrebări despre deciziile pe care le votează. Olteanul Bogdan-Alin Stoica e deputat din partea Ligii Albanezilor din România, deși nu poate demonstra nicio legătură cu această minoritate. Albanezii autentici spun că e strigător la cer să fie reprezentați în Parlament de un impostor. Conform surselor Recorder.ro, Stoica a ajuns pe listele Ligii Albanezilor printr-o combinație tipic românească: tatăl său a fost șoferul Oanei Manolescu, o profesoară de chimie din Craiova care a stat 20 de ani în Parlament ca deputat al minorității albaneze. În 2016, când a hotărât să nu mai candideze, Oana Manolescu l-a propulsat pe liste pe fiul șoferului.
MARIANA-VENERA POPESCU
25 Aug 2018

votează legi în numele minorității macedonene, deși legăturile ei cu această etnie sunt inexistente: doljeanca Popescu se îmbracă uneori în costume tradiționale din Macedonia și încearcă să citească de pe foaie cuvinte dintr-o limbă pe care nu o cunoaște. Ea se află la primul mandat de parlamentar. Reprezintă minoritatea macedoneană din România, o comunitate care, conform ultimului recensământ, numără 1.264 de oameni. Deputata Popescu nu știe să zică nici „Bună ziua“ în macedoneană. Petronela-Mihaela Csokany e deputat din partea Uniunii Bulgarilor din Banat. Are mai mult origini maghiare, iar după ce a ajuns în Parlament s-a rupt de organizația care a promovat-o. Bulgarii spun că Csokany votează în plen după propriile interese și nu mai reprezintă în niciun fel comunitatea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz