2020-01-27 05:42

DNA a luat în vizor Primăria Sector 4

 |  15:03
DNA a luat în vizor Primăria Sector 4

La sfârșitul săptămânii trecute, o echipă numeroasă de la DNA a descins la sediul Primăriei Sector 4, instituție condusă de edilul PSD, Daniel Băluţă.

Potrivit informațiilor noastre, cei de la DNA au ridicat o mulțime de documente privind activitatea Poliției Locale, inclusiv fişele de post și de atribuții ale unor sefi, dar și o serie de acte privind încadrările și sumele de bani cheltuite pentru achiziţionrea unor bunuri și servicii. De asemenea, cei de la DNA verifică și implicarea consilierului PMP de la Sector 4 Dan Marin Ștefănel, care a semnat o mulțime de documente privind activitatea Poliției Locale și, totodată, s-a implicat în demiterile și angajările din această entitate a primăriei. Mai trebuie precizat că, Dan Marin Ștefănel s-a implicat serios, alături de primarul Daniel Băluţă, în demolarea chioşcurilor de presă din Sectorul 4, fiind filmat de televiziuni când dădea ordine prin stație polițiștilor locali. Mai mult, lucrătorii DNA verifică și faptul că anumite firme de transport marfă nu achitau taxa de tranzitare a sectorului, desi circulau permanent. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

MITICA GOARNA
29 Mai 2018

Sa fie intr-un ceas bun. Sa-l vedem pe mafiot acolo unde ii este locul: la stomatologie!
PUIU FLORIAN
29 Mai 2018

Cat o sa fiu eu la putere nu se atinge nimeni de sclavul meu Stefanel Dan mai ales ca saracul nici nu si-a terminat vila fin sectorul 4 granita cu Jilava....
IOANA CRISTEA
30 Mai 2018

Poate verifica si niste autorizatii de construire emise fara locuri de parcare pe b-dul Ghe Sincai . Din bloc cu 6 etaje a ajuns cu 10. Poate verifica si taxa nesimtita de salubrizare....sunt multe de verificat la sectorul 4!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine