2019-10-14 14:10

DNA răscoleşte Primăria Capitalei, iar Speranţa Gabrielei Firea a demisionat

 |  17:04
DNA răscoleşte Primăria Capitalei, iar Speranţa Gabrielei Firea a demisionat

Bursa Zvonurilor a dezlegat misterul primăriţei. De ce tace preacucernica, s-au întrebat oamenii în ultimele zile. Răspunsul, imediat; de vreo două săptămâni, procurorii DNA au întors Primăria Capitalei cu dosu-n sus. Anchetatorii cercetează fapte precum “abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave”, „constituire de grup infracţional organizat”.

Nu vă grăbiţi, că nu scăpaţi de Firea prea curând. Faptele cercetate au fost săvârşite înaintea mandatului Gabrielei Firea. Sunt cercetaţi directori ai Primăriei Capitalei. Oricum, activitatea primăriei este semi-paralizată de frica auto-indusă a personalului, căci alte motive n-au. Că treaba nu e chiar cum trebuie, PUTEREA a tot informat cititorii, este faptul că persoana adusă să stea în coasta Gabrielei Firea să nu facă prostii a demisionat. Speranţa Clişeru, şefa de cabinet a Gabrielei Firea, adusă de la primăria Voluntari, omul de bază şi a primarului Costel Florentin Pandele a demisionat. Gurile rele spun că s-ar fi certat cu primăriţa, alţii spun că că treaba este urât mirositoare, pentru că Firea i-a tolerat pe “cercetaţi”, deşi se lăuda cu divizia de control de la Primărie. Mai sunt persoane care cred că DNA ar putea să o atingă şi pe Firea după demiterile forţate operate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-05-11Parerea ta...

DOGIOIU
31 Ian 2017

Ati vrea voi sa scapati de Firea. Vreti sa se intoarca un hotz ca Videanu? Dreapta asta e plina de nerozi.
S-A PERMIS HOTIA
09 Feb 2017

Adevaratii VINOVATI pentru abuzurile si jafurile facute de catre PRIMARI, CONSILIERI, POLITICIENI si GFUVERNANTI sunt POLITISTII, PROCURORII si JUDECATORII -- aceste CASTE care primesc tot mai multe drepturi si beneficii fara sa cotizeze si FARA sa RASPUNDA,, TOCMAI FIINDCA unii dintre ei SUNT PROTECTORII MAFIEI POLITICO-ADMINISTRATIVE si, beneficiaza si ei si familiile lor de foarte multe avantaje!
NEA FANE
06 Aug 2017

interesant penultimul alineat.......CA CA TREABA ESTE URAT MIROSITOARE! este TREABA mare sau mica? sta in firea Gbrielei s-o faca in Primarie ??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray