2019-12-15 18:38

Doi deputaţi PSD de Dolj se pregătesc să treacă la Pro România

 |  13:22
Doi deputaţi PSD de Dolj se pregătesc să treacă la Pro România

Plecarea către Pro România a unor baroni PSD cu greutate, cum ar fi Adrian Ţuţuianu, Marian Neacşu sau Ioan Mocioalcă, a generat stupoare în rândul unor organizaţii judeţene puternice din sudul ţării.

Ca urmare a acestei situaţii, mai mulţi parlamentari PSD, dintre care unii cu vechime în partid, au decis să-l părăsească pe Liviu Dragnea. Potrivit informaţiilor noastre, în perioada următoare deputatul PSD de Dolj cu patru mandate la activ, Ion Călin, va trece la partidul lui Victor Ponta. Împreună cu Ioan Călin va trece la Pro România şi deputata PSD de Dolj, Alina Elena Tănăsescu. De ce vor pleca cei doi deputaţi PSD la Pro România? Pentru simplul fapt că Victor Ponta le-a garantat că vor candida pe un loc eligibil pe listele Pro România la alegerile parlamentare din 2020. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray