2020-07-10 03:34

Domnu’ Dan i-a lucrat şi pe Ponta-Dragnea şi pe Oprea

 |  19:19
Domnu’ Dan i-a lucrat şi pe Ponta-Dragnea şi pe Oprea

Bursa Zvonurilor se întreba zilele trecute, în sinea ei, ce i-a apucat pe Victor Ponta şi Liviu Dragnea să se roage de domnu’ Dan (foto) şi de partidul său să se alieze. Răspunsul l-a primit imediat ce începuseră negocierile, dar luată cu trebile importante ale ţării a tot amânat să vă informeze şi pe voi boieri, cititorii ei.

Cică Gabriel Oprea se gândise cum să-şi facă UNPR partid parlamentar, ştiind fiind că a candidat la grămadă sub sigla USL. Aşa că a încercat o fuziune cu PP-DD, partid intrat pe mâna lui în Parlament. Dar, hop, liderii PSD au prins de veste şi, ştiindu-l pe ministru de Interne predispus oricând la o trădare în numele interesului naţional, i-au luat faţa şi au purces la curtarea domnului Dan. Deşi nu le-a ieşit ingurgitarea PP-DD, scopul şi l-au atins. Planul lui Gabriel Oprea a fost dat cu zgaibele în sus. Ba, în plus, senatorii UNPR care părăsiseră PP-DD au început să se întoarcă la matcă. În plus, Bursa a aflat că, luni, deputaţii Cezar Cioată şi Ioan Moldovan, actualmente PC, vor trece la domnu’ Dan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-12Parerea ta...

MARIANA
12 Iun 2014

politica este o curva ordinara iar politicienii sunt o gasca de interlopi adunati in parlamentul rusinii, lichele dezordonate.
GIANINA KYZDĂ
12 Iun 2014

MARIANO, DRAGĂ, BINE LE MAI DOINEȘTI...DAR DE CE ATÎTEA EUFEMISME CU NIȘTE GĂȘTI DE LEPRE CRIMINALE, COPIII ROMĂNILOR MOR DE FOAME, FLEGME,JYGODYY,BORFAȘI, DELATORI, KRETYNY, GUNOAIE GENETICE, CARE, MUSAI, TREBUIE ȘBILȚUITE (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”)
CARE V-A SA ZICA
15 Iun 2014

Oprea, face manevre de magician! Vrea sa schimbe MACAZUL PUTERII in favoarea UNPR-lui, prin asimilarea (si pe spinarea) PP-DD-tilor, vrand sa-si largeasca ARIA DE INTERES, mai intai numeric (prin mai multi parteneri) ca, apoi sa actioneze in forta, cerand (sau creand) functii si pozitii strategice, importante pentru prezent si/sau viitor! In schimb, fartatii de la guvernare, s-au prins, si au purces la facut-ul curtii PP-DD-tilor, invitandu-i ceremonios in CURtea lor, dar s-au ofensatara UDM-stii, care au inceput sa bolboroseasca...drept pentru care, LA LOC ROCADA (deocamdata), fiecare vazandu-si de locul si rolul lor, incercandu-si norocul pe mai tarziu, sau mai devreme (pentru PC-stii Cezar Cioata si Ioan Moldovan).
IO ZIC CA NU I-A
15 Iun 2014

lucrat pe niciunul dintre ei, e doar FRAGED in politica (un fel de TRUFANDA), iar dpdv al credibilitatii, PRINDE la o anumita parte din electorat! De asta, dandu-si seama si ceialalti, din celelalte partide - d-aia il curteaza pe vaticanistul Dan (fost OTV-st) ba UNPR-stii, ba - PSD-stii! Daca nu s-ar inflamat frunzele verzi (UDMR-stii), amenintand ca se vor transforma in ceai otravitor pentru cei de la putere (PSD-tii) daca le baga pe gat PP-DD-ti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz