2020-08-10 03:01

Dosarul lui Năstase de la CEDO şi familia Aurescu-Brumar

 |  18:42
Dosarul lui Năstase de la CEDO şi familia Aurescu-Brumar

Bursa Zvonurilor se ocupă astăzi, în premieră, de ministrul de Externe Bogdan Aurescu (foto), foarte orientat pe interese, bani și funcții. Adrian Năstase este cel care l-a adus în MAE. Ulterior, un şmecher PSD, pe numele lui Titus Corlățean, ăla care şi-a bătut joc de românii din afară la alegerile prezidenţiale de anul trecut, când era el ministru de Externe, i-a numit soţia, Catrinel Brumar, agent guvernamental al României la CEDO. La vremea aia Aurescu era doar secretar de stat.

Şi iată, stimaţi cititori, cum vine de se leagă treaba: Năstase are dosar depus la CEDO, că d-aia există Brumar acolo! Soţul, Bogdan, la rându-i, i-a făcut lui Năstase diverse plăți și l-a chemat la fel de fel de întruniri, conferințe, prelegeri oficiale ale MAE. Iar ca bonus s-a și înscris în Fundația "Titulescu" a “sinucisului”.

Păi nu e bine pentru ţară şi la vară cald?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-05Parerea ta...

LUNGU MIHAI STEFAN
07 Iul 2016

Dna. Catrinel Brumar, m-a ajutat foarte mult, avand si eu un dosar la CEDO, care s-a finalizat. I sunt dator si-i multumesc foarte mult !!! Cu consideratie !
LUNGU MIHAI STEFAN
07 Iul 2016

Nu condamnati oamenii pentru ceea ce fac in viata lor particulara, de familie, cu cine se cunosc si pe cine ajuta, aveti incredere in ceea ce pot face ei pentru dumneavoastra. Sunt pusi acolo ca sa ne ajute, si credeti-ma au studiat ani buni si au investit bani din buzunarul lor personal ca sa poata ocupa un asemenea post, si chiar nu se complica cu prostii. Cu Consideratie !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz