2020-02-29 00:04

Dragnea şi orgoliul său… nereperat

 |  16:08
Dragnea şi orgoliul său… nereperat

Au trecut mai bine de 24 de ore de când PSD Bucureşti fierbe. Apariţia bruscă a acestui conflict în care se pare că se luptă cu toate armele pe masă, i-a luat pe foarte mulţi prin surprindere. Cum este posibil ca în debut de campanie electorală pentru alegerile locale, cea mai importantă filială a PSD să explodeze?

Răspunsul la această întrebare trebuie căutat în trecutul imediat. Mai precis în toamna anului trecut. Surse extrem de bine poziţionate şi, prin urmare, la fel de bine informate ne-au relatat cine, de ce, şi ce se află în spatele acestei furtuni declanşate din senin.

Ei bine, aşa cum îi stă bine unui partid care îşi doreşte un tătuc, şi în spatele noului scandal se află chiar tătucul partidului, Liviu Dragnea. Acesta nu a putut trece nici măcar o secundă cu vederea afrontul pe care Robert Negoiţă, actualul şef al PSD Bucureşti , i l-a adus toamna trecută când a avut curajul să-şi anunţe intenţia de a candida împotriva conducătorului suprem.

Întâlniri secrete şi ordine de nesupunere

Chiar dacă intenţia de a-i fi contracandidat a durat doar 30 de ore, Liviu Dragnea şi-a jurat în barbă că va fi răzbunat. Şi bineînţeles chiar din a doua zi a trecut la fapte. Apelând la gardă pretoriană, al cărei lider este nimeni altul decât cel poreclit în partid “coadă de topor” – adică Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a început să-l sape constant pe Robert Negoiţă. Fie că vorbim despre întâlniri cu şefii filialelor de sector din Capitală, la care nu-l invită şi pe Robert Negoiţă, teoretic şeful lor, sau de conversaţii mai puţin ortodoxe conform cărora Liviu Dragnea invită toate filialele de sector la nesupunere în faţa şefului PSD Bucureşti, Liviu Dragnea nu a scutit nici un efort pentru a-l ataca prin interpuşi pe Negoiţă.

Operaţiune garantată de Dragnea prin coada de topor – Codrin Ştefănescu

Totul a culminat cu sfârşitul săptămânii trecute atunci când, potrivit surselor noastre, prin intermediul lui Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a dat ordinul de nesupunere şi război total împotriva lui Robert Negoiţă. Deşi ordinul a fost dat pentru toţi preşedinţi filialelor de sector PSD din Bucureşti.

În toată această operaţiune a “cuţitelor lungi din PSD” nu este clar încă cum va reacţiona Robert Negoiţă, cel care pare că nu a înţeles încă că după ce ai mişcat în front în faţa lui Dragnea, nu te mai iartă nici Dumnezeu.

Capitala, doar primul pas

Strategia de la Bucureşti este doar primul pas din master planul lui Liviu Dragnea de a-i “răpune” pe toţi cei care nu au o atitudine umilă în faţa Marelui Conducător. Astfel că, de mâine sunt programaţi la mazilit şi şefii din filalele Timiş, Caraş Severin, Suceava, Sibiu, Iaşi, Cluj, Tulcea, Constanţa şi Hunedoara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-10Parerea ta...

ANONIM
09 Feb 2016

Sa inbolnavit de tintarul Zica de la mosia din Zimnicea , sau cea din Brazilia
STALIN - CEAUSESCU REVINE
09 Feb 2016

Barosane Babarosule cu legea ta , ai distrus partidul pe care vream sa il votez eu si citeva milioane . Ai pierdut cel putin 1 milion de voturi . Ai aruncat cu muci in partid . Un kiler al pertidului P D S R . < TELEAGA > al Internetului .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine